Yusuf0111_Oğuzhan Üye Gençlerin forumlara uğramama sebeplerinden biri de reddit adamlar her forumu bir sitede toplamışlar ...
Gençlerin forumlara uğramama sebeplerinden biri de reddit adamlar her forumu bir sitede toplamışlar ...
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Yusuf0111_Oğuzhan' Alıntı: Gençlerin forumlara uğramama sebeplerinden biri de reddit adamlar her forumu bir sitede toplamışlar ... Genişletmek için tıkla ... Reddit de neymiş
Yusuf0111_Oğuzhan' Alıntı: Gençlerin forumlara uğramama sebeplerinden biri de reddit adamlar her forumu bir sitede toplamışlar ... Genişletmek için tıkla ... Reddit de neymiş
Yusuf0111_Oğuzhan Üye gonyalı' Alıntı: Reddit de neymiş Genişletmek için tıkla ... Eskiler bu tür forumlarda takılıyorlardı elbette ama yeni nesile hitap edemedik demek istedim.
gonyalı' Alıntı: Reddit de neymiş Genişletmek için tıkla ... Eskiler bu tür forumlarda takılıyorlardı elbette ama yeni nesile hitap edemedik demek istedim.
MAERKEK Admin Yusuf0111_Oğuzhan' Alıntı: Eskiler bu tür forumlarda takılıyorlardı elbette ama yeni nesile hitap edemedik demek istedim. Genişletmek için tıkla ... Youtube mecrasında ilerleyenler halen elinde tutuyor
Yusuf0111_Oğuzhan' Alıntı: Eskiler bu tür forumlarda takılıyorlardı elbette ama yeni nesile hitap edemedik demek istedim. Genişletmek için tıkla ... Youtube mecrasında ilerleyenler halen elinde tutuyor