Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Galatasaray kazandı

Sponsorlu Bağlantılar

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Galatasaray kazandı

Beko Basketbol Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker ile geçen sezonun play-off finalisti Galatasaray, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi olmak için Kayseri'de karşıya geldi. Karşılaşmadan iki uzatma sonucunda Galatasaray, karşılaşmadan 103-97 galip ayrıldı.

Basketbolda Erkekler 27. Cumhurbaşkanlığı Kupası, Galatasaray'ın oldu.

İlk çeyrekte Ender Arslan'ın ürettiği 9 sayı ile etkili olan Galatasaray, çeyreği 21-19 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte serbest atış çizgisinden sayılar üreten sarı kırmızılı ekip, farkı 10 sayıya kadar yükseltti ve skoru 31-21'e getirdi. 12-2'lik bir seri yakalayan Fenerbahçe, skorda eşitliği sağlarken, devre 39-38 Fenerbahçe Ülker üstünlüğü ile tamamlandı.

Üçüncü çeyrekte Furkan Aldemir ile çember altından etkili olan sarı kırmızılı ekip, farkı 4 sayıya çıkartarak final periyoduna 58-54 üstün girdi.
Son çeyrek farkı 7 sayıya kadar çıkartan Fenerbahçe, Andric ve Shumpert'in basketlerine engel olamayınca son dakikalara 72-72 eşitlikle girildi.

Son saniyelerde skoru Emir ile eşitleyen sarı lacivertli ekip, Galatasaray'ın son topu kullanamasının ardından mücadele 78-78'lik skorla uzatmaya gitti.

İlk uzatma 85-85 sona ererken, ikinci uzatmada rakibine 103-97'lik skorla üstünlük sağlayan Galatasaray, tarihinde ikinci kez Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götürdü.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:alkis:alkis

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok kritik top kayıplarıyla maçı kaybettik diyebiliriz ... Zevkli bir maçtı ... Maç iki tarafa da gitti geldi ... Şahsen ben çok keyif aldım ... Her iki tarafa da teşekkürler .:)
Kazanan takıma da tebrikler ...
:oke:

• Beğen
Tepkiler: greenmile ve Mehmet
greenmile

greenmile

Üye
Zevkli maçtı Galatasaray'ı tebrik ederiz;)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Tebrik ederiz :)

haltie

haltie

Üye
Tebrikler galatasaray.

arslansem

arslansem

Üye
Hobaaaaaaaa :) Furkan'ın maşallahı vardı.Shumpert ve Andric her zaman ki gibi.Zaza ile daha süper olacağız;)

• Beğen
Tepkiler: India

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tebrikler :alkis:

haltie

haltie

Üye
fenerbahçenin kupalara alerjisi var:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
halit , basketbolu takip etmiyorsun anlasilan .:) sana bilgi vereyim biraz . Fenerbahce LIGDE son 5 yilda 4 kere sampiyon olan bi takim . Son türkiye kupasi ... sampiyonu .. Baska kaldi mi :ehe . Demek ki ligi sürklase eden bir takimmis , kupalarada amadeymis degil mi ?

haltie

haltie

Üye
Basketbol için demedim ya bunu alamadı 30 yıldır Türkiye kupasını falan alamıyor ya ondan dedim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konu ile ne alakası var Allah aşkına ...:ehe
Neyse ...:D
Cumhurbaşkanlığı kupasını da , Efes den sonra en fazla alan takım Fenerbahçedir ... Bunu da ek olarak belirteyim Halitcim ...

Bu mağlubiyet nazar boncuğumuz olsun :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Biraz geç yazıyorum ama olsun idare edin :D diablosa sevgilerle :D kazandğmz içn mutluyum tabi ama şu bi gerçek euroligde gs ve fb ortalığın tozunu atıcak

India

India

Üye
    Konu Sahibi
o değilde bugün kadınlar kapışıyor kızlarımıza başarılar bir galibiyette onlardan bekliyoruz :oke:

Üst Alt