DiaBLoS
Admin
-
Konu Sahibi
-
Ne gercegi kardes ? İlk yarıda iki oyuncumuz da oynadı bize karsı rahat aldık macı. Culio oynamayacakta anca öyle mı Yencez ? Zannedersin Messi ortasahadan alacak takacak macı kurtaracak. Hem de kendi evimizde.
Sürekli bunların arkasına sığınmayı bırakın. Hiç bir Galatasaraylının ağzından duydunuz mu kiralık oyuncunuza ilgili birşey ? En basiti kupa macında 20 dk da 3 gol yiyen kiralık kaleciniz Ertuğrulla ilgili ?
Küçük düşürmeyin kendinizi bu kadar. Akla mantığa sığacak seyler söyleyin
Ali kardes sen nasıl Okuyorsun ? Ben ne ima ettim ne öyle birşey söyledim. Hiç bir galatasaraylının ağzından duydunuz mu dedim ? Anlatmak istediğim duymamazsınız çünkü Galatasaray taraftarı böyle küçük seyleri bahane ederek ortam yaratmaya çalışmaz.
Ayrıca harbiden güldüm yani. Sizin Ertuğrul aslanlar gibi oynadı da bizim culio ile stancu bize karsı oynamadı mı ? Onlar da ondan önceki haftalar nasıl oynadılarsa öyle oynamaya çalıştılar o maçta.
Futbolcu kendisi oynamak istemediğini söyleyip sezon sonu döneceği takıma zarar vermek istememis. Burda hersey futbolcuya aittir. Galatasaray klübü ile alakası olmayıp, farklı sebepleri sadece sizin gibi canı yanmış takim taraftarları aramaktadir. Bu olayı Galatasaraya değil eğer yük yükleyecekse Culioya yüklenmelidir. Bilmem anlatabildim mı ?
Nobre size karşı iki maçta da oynamadı sakatlanmış diye kimse birşey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?