Culio açıkladı: G.Saray'a dönüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Culio açıkladı: G.Saray'a dönüyor!

Orduspor'un sezon başında satın alma opsiyonu ile birlikte Galatasaray'dan kiraladığı Emmanuel Culio, sezon sonu kesin olarak Galatasaray'a döneceğini açıkladı.

Golsüz berabere biten Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Arjantinli futbolcu Emmanuel Culio, sezon sonunda kesinlikle Orduspor'dan ayrılacağını açıkladı.

Sezon başında Galatasaray'da kiralık olarak Orduspor'a gelen ve satın alma opsiyonu Orduspor'da bulunan Culio, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile görüştüğünü ve kesinlikle Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti.

Önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak, "Bana kalsa Galatasaray'a karşı oynamak istemezdim ama Orduspor için forma giyiyorum, oynamak zorundayım" diyen Arjantinli futbolcu, sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini ilk kez kendi ağzından açıklamış oldu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Haftaya da Galatasaray'a karşı oynayacak bu oyuncu ...

YORUMSUZ ...:pro:

ssercan

Üye
Açıklamayı da zaten Galatasaray yönetimi yaptırdı. İlk yarıda da iki oyuncumuz bize karsı oynadı. Böyle basit seylerin arkasına sığınmayın yakışmıyor ;)

turker10

turker10

Üye
Ne kadar çamur takımız kimden öğrendik acaba bunu....:ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Haftaya da Galatasaray'a karşı oynayacak bu oyuncu ...

YORUMSUZ ...:pro:

Açıklamayı da zaten Galatasaray yönetimi yaptırdı. İlk yarıda da iki oyuncumuz bize karsı oynadı. Böyle basit seylerin arkasına sığınmayın yakışmıyor ;)

Ne kadar çamur takımız kimden öğrendik acaba bunu....:ehe:ehe

Hay Allah bu da mı tesadüf ... Culio kadro dışı kalmış ? :hmmm

http://www.maxicep.com/galatasaray/culio-kadro-disi-621539.html

ssercan

Üye
Ya Ali çok komiksin. Neyse dur senin acından yorum yapayım.
Tuh culio oynasaydı ne guzel satacaktı macı.neyse üzülmeye gerek yok stancu da bizden ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim açımdan yorum yapmana gerek yok ...
Orta da bir gerçek var ...

Bir sürü örneği var bunun ...

Yiğit , Necati , Abramat ve son olarak Culio sorunu ..! Ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsunuz.Devamlı bu sorunların tekrarlanması enteresan değil mi ? :pro:

ssercan

Üye
Yiğitler uzun zamandır ilgileniyorduk hatta bize karsı da oynadı sonrasında alındı. Necati transfer donemi icinde alındı. Amrabat kayseri ile oynandıktan sonra ilgilenildi hatta Rıdvan bile maçtan sonra benim tanıdığım Terim amrabati ister dedi.
E nerde bunlardaki usulsüzlük ? Kafanıza göre yorumlayın ego tatmini yapmayın.

Galatasaray'ın onaylamadığım tek transferi Ali turandir. Baskada yoktur ;)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Stancu Culiodan daha çok gol atmaya yakın.GS bu işleri yapacak olsa Stancu yu kullanıp yapardı.Tabi perdenin arkasını göremiyorum.Pek yorum yapmakta düşmez.

India

India

Üye
    Konu Sahibi
culio kendisi dönmek istediğini söyledi burda bizim suçumuz nedir? konu G.saray olunca ne olursa olsun herkes art niyet arıyor birde kalkmış biz 17 takıma karşı tekiz diyenler var

ssercan

Üye
Kendileri Emenike transferlerini görmüyorlar. Bahaneleri de doktor raporu var. Bu ülkede bizler bile doktor raporunu zorlanmadan alıyorken bı klüp icin ne kadar kolay olduğunu tahmin edemiyorlar. Kısacası aynaya bakmadan karşıdakine laf söylüyorlar. Yapacak birşey yOk tabi aylardır baskani içerde olan bı takım onca seyden yargılanan bı takım ve o davada adı bile geçmeyen ezeli rakipleri olunca birşey bulup tatmin olmaya çalışıyorlar.
Sizleri de anliyoruz suc sizde değil :)

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Culio efendi , bu açıklamayı maçtan önce yapmak senin işin mi ?
Bu açıklamayı ne zaman yaparsın : son hafta maçta oynarsın , maç sonu da açıklamanı yaparsın . Gideceğin takımla oynayacağın hafta bu açıklamayı yaparsan adama sorarlar : Bu haftaya kadar neden bekledin ? Galatasaray maçı öncesi bu açıklamaları yapmak ne kadar etiktir ? :pro:

• Beğen
Tepkiler: India

ssercan

Üye
Burda hersey futbolcunun sorumlulugudur burda Galatasaray sorumlu tutulamaz. Önce bunu ayırt edin ;)

turker10

turker10

Üye
geçen seneden ortada taş gibi emenike olayı varken hala gs ye laf atabiliyorsunuz....:ehe

arslansem

arslansem

Üye
İmparator Ordu başkanını bozguna uğratmış ama :D siyasete gireceksiniz diye böyle orada farklı burada farklı konuşuyorsunuz demiş :d:
Zamanında Önder Turacı Kayseri'ye gittiğinde Önder'in oynamasını istemiyoruz diyen bir takım vardı.
Oyuncusunu gönderdiğinde bize karşı oynamasın diye sözleşmesine ek madde koyduranlar var.
Galatasaray hiç bir zaman böyle korkak,aciz durumlara düşmemiştir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...