Çubuklu yakıştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Çubuklu yakıştı


[h=2]İngiliz devi Chelsea'den transfer edilen Portekizli, ilk kez Kadıköy'e ayak bastı. 90 dakika sahada kalan Meireles, risksiz oyunu, temposu ve garanti paslarıyla beğeni topladı.[/h]
Fenerbahçe’nin transferin son gününde İngiliz Premier Lig ekibi Chelsea’den transfer ettiği Portekizli orta saha oyuncusu Raul Meireles dün ilk kez çubuklu formayla sahadaydı. Geçtiğimiz perşembe günü takıma katılan ve sınırlı sayıda idman yapabilen yıldız futbolcu, risksiz oynamaya çalıştı. Orta sahada topla buluştuğu anlarda isabetli paslar atmaya çalışan Raul Meireles, ekstra işler yapmasa da takıma faydalı olacağının sinyallerini verdi. Milli maç haftasında takımla birlikte yeterli antrenmana çıkamamasına ve ilk maçı olmasına rağmen uyum sorunu yaşamadığı gözlenen yıldız oyuncu olabildiğince fazla koşmaya çalıştı. Meireles’in kondisyonunun yeterli olduğu gözlendi. İngiltere Premier Lig’de Chelsea’yle üst düzey birçok maç oynayan Portekizli’nin, oyunun hızlandığı anlarda da takım arkadaşlarının temposuna ayak uydurduğu gözlendi.

İlk golünü attı!
Raul Meireles, Fenerbahçe kariyerinin ilk şanssızlığını da yaşadı. Maçın henüz 7. dakikasında Ben Yahia’nın kullandığı serbest atışta baraja giren Portekizli, takımının geriye düşmesine neden oldu. Ben Yahia’nın şutunda Meireles’in kafasına çarpan top, Volkan Demirel’i de şaşırtarak ağlarla buluştu. Ancak son dakikalarda da olsa alınan 3 puan, Raul Meireles’in yaşadığı şanssızlığı da ortadan kaldırdı.

11 bin 43 metre- Kürsünün ilk sırasında

Raul Meireles, ilk maçında sahanın en çok koşan ismi oldu. Portekizli oyuncu 90 dakika boyunca 11 bin 43 metre mesafe kat ederek, ilk sırayı aldı. Fenerbahçe’de Gökhan Gönül 10 bin 824 metre ile ikinci, Hasan Ali Kaldırım 9 bin 890 metre ile üçüncü, Bekir İrtegün ise 9 bin 841 metre ile dördüncü sırada yer aldı. Alex de Souza ise 90 dakika boyunca 9 bin 134 metre mesafe kat ederek, 7. sırada yer buldu.

Meireles ne yaptı?


Pas 55
İsabetli pas 46
Şut 1
İsabetli şut 0
Orta 2
İsabetli orta 1
Top çalma 0
Top kaybı 2
Topla buluşma sayısı 64
Topla oynama süresi 03.36 dk.

Meireles’e yazar notları


Mehmet Demirkol 6
Tamer Bağlan 7
Hasan Ali Atasoy 8
Yalçın Türk 7
Serdar Tatlı 8
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kaliteli bir futbolcu olduğunu net bir şekilde gösterdi ...
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ilk maçta şanssızlık kendi kalesine gol attı
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
kendi kalesine gol atmadı . Top kafasını sıyırdı ...
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta ondan gol girdi
 
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Kendi kalesine gol denmez öyle bir pozisyona
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
senin dediğin gibi olsun gökhan ...
Ama öyle kendi kalesine gol olmaz . Golü atan oyuncuya bakarsan ben yahya yazar . ;)
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ligin ikinci haftasında fernandesin ortasında aynı şekilde felipe melonun kafasından top ağlara gitmişti hatırlatırım kendi kalesine gol olarak
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
o kendi kalesine gol oluyor ışte .
Kavramları karıştırma gökhan . :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt