Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cssu 8.2 Güncelleme Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
byMaMe
Üye
Konu Sahibi
Cssu 8.2 Güncelleme Sorunu
arkadaşlar cssu nun yeni 21.2011.38-1Tmaemo8.2 versiyonu çıktı yükleyeniniz yada benim gibi ekran dönmesi sorunuyla karşılaşanınız varmı ?
Uygulama yöneticisin den aratırsan orada bulabilirsin, en azından bende orada görünüyor.
byMaMe
Üye
Konu Sahibi
yok usta güncelleme geldi hep dikey klavyeyi açınca yatay oluyor yoksa hep dikey
Nokia N900
Üye
Dikey derken, sanal klavye den mı bahsediyorsun?
byMaMe
Üye
Konu Sahibi
ustam uygulama yöneticisinde yok baktım ve telefonu yatay kullanamıyorum şuan herşey dikey mesajlar menü rehber resimler.vs herşey dikey (klavye olayıysa fiziksel klavyeyi açınca )
Nokia N900
Üye
Orientation lock üstüne tek tık dokun sorun kalmaz, sağa sola dönmez kastın buysa...
- - - Eklendi - - -
root
apt-get update
apt-get upgrade
sonrasında...
root
apt-get install orientation lock
dene bakalım olacak mı?
bygokhan
Üye
hayı bu nu yap
root
apt-get purge hildon-desktop
apt-get install hildon-desktop
killall hildon-desktop
restart
byMaMe
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar çok teşekkür ederim ama şimdide repositories hatası alıyorum dedikleriniz uygulayacam ayrıca temp repositories ler skeiron.org üzerinden ekli durumda
arkadaşlar problemi çözdüm şayet benim gibi sıkıntı yaşayan olursa apt-get install status-area-orientationlock-applet shortcutd cssufeatures
bu kodu yazmaları yeterli teşekkürler arkadaşlar
bygokhan
Üye
bitek şarj olayına care bulamadılar herşey dört dörtlük