Revengeful
Emekli Yönetici
Yazarım ama ingilizce harici yabancı dil yasakAbi bize rusça öğret
Öğrenebileceğim bir kaynak var mı abi rusçayı severim bu aralar baya içli dışlı oldumYazarım ama ingilizce harici yabancı dil yasakzaten temel diyalogları biliyorum o kadar. Kiril alfabesi kolay zaten onu küçüklüğümde öğretmişlerdi. Ama kelime ezberi azap azap.. İki temel diyalog öğren iki de küfür, Rusya'da hayatta kalabilirsin.
Öğrenebileceğim bir kaynak var mı abi rusçayı severim bu aralar baya içli dışlı oldum
Hocam Rusça'yı da söktüm desenizeRus kızlarla oyun oynayabilirsin o yönden bak.. Ben listeyi doldurdum onlarla. Oyunu bıraktık sohbet ediyoruzYarım yamalak rusçamla daha sempatik oluyor
Yok be.. merhaba naber nerelisin dedikten sonra ingilizce sohbet ediyoruzHocam Rusça'yı da söktüm desenizeDil öğrenmek için teşvik .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Yok be.. merhaba naber nerelisin dedikten sonra ingilizce sohbet ediyoruz
İyide oyun açılmıyor, oyun bul'dan giremiyorum oyuna bekletiyor hepRus kızlarla oyun oynayabilirsin o yönden bak.. Ben listeyi doldurdum onlarla. Oyunu bıraktık sohbet ediyoruzYarım yamalak rusçamla daha sempatik oluyor
Ben de o yüzden biliyorumRusça pek bilmem ama bende okurum cerkescede kirille yazıldığı için
Orjinal almazsan..İyide oyun açılmıyor, oyun bul'dan giremiyorum oyuna bekletiyor hep
Ben de o yüzden biliyorum
Orjinal almazsan..
Sanmıyorum ama steam en mantiklisi tabi bence.Dvd olarak satılıyo mu acaba
Korsan oyna beğenirsen alırsın.19 liraya falan satılıyormuş key olarak
Beğenmezsem napıcam oynamadan para mı vereyim
bence bir sürü sürüneceğine parasını ver rahat rahat oynahem rus kızları da güzel oluyornuş duyduğuma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?