Revengeful
Emekli Yönetici
O adam +20 yaşlarında ve adı Furkan. Sen 13 yaşında ve adın Muhammed. Tamamben varken konusmayin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
O adam +20 yaşlarında ve adı Furkan. Sen 13 yaşında ve adın Muhammed. Tamamben varken konusmayin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
O adam +20 yaşlarında ve adı Furkan. Sen 13 yaşında ve adın Muhammed. Tamam
montageleri ben yaparim arkadas ankaraya okumaya gitti yasi 19 akrabayiz benim gibi buyuk gosteriyo adresinide vereyimmitum gameplaylari izledinmi laO adam +20 yaşlarında ve adı Furkan. Sen 13 yaşında ve adın Muhammed. Tamam
ses etme ifadesini cs de alacamAdminle lalı lulu konuşmak ve göz kırpmak 13 yaşına ağar kaçar aboooov![]()
kasinio galiba canim aha ban gelecekonuda soyluyom kanalda gormusturMuhammed bu arada wolfteam oynadığını neden söylemiyorsun![]()
kendimi alintiladim ha bu arada misafirin konuda ne isi varonuda soyluyom kanalda gormustur
tmmDüzgün konuş, karşında arkadaşın yok. Seni daha önce sözlü uyardım. Tekrar edersen uzaklaştırılacaksın. Hem yaşıtın değilim hem arkadaşın değilim.
yas konusunda hava yapmis olabilirim bu konudanda ozur dileriz @Revengeful ama cs konusunda haksiz deilimexelance çok büyük konuşuyorsun sırf tavrın yüzünden revengeful seni adam yerine koyup ta karşılaşmayacak belkide. Adam haklı tabi![]()

Artık ona revengeful karar vercekyas konusunda hava yapmis olabilirim bu konudanda ozur dileriz @Revengeful ama cs konusunda haksiz deilim![]()

Artık ona revengeful karar vercek![]()

Revengeful kaşıycak galibaAdminlere karşı çıkmalar, ooo

Ben isim vermiyim bi adminin mesajını şikayet ettim gereksiz mesaj diye nasıl üstüme geldiler, bi daha almıyımRevengeful kaşıycak galiba![]()

Haketmiş olabileceğini düşündün müEskiden Mert abinin bi mesajını şikayet etmiştim mesaj bu mesajı şikayet etmekle ilgiliydi gereksizlerdeydi neredeyse küfür ederek cevap vermişti![]()

Haketmiş olabileceğini düşündün mü![]()