Crysis 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
Crysis 3

Biliyorsunuz ki, Crysis serisi tüm oyuncuların ve özellikle hepimizin gönlünde taht kurdu ve Cevat Yerli bu seriyi devam ettirmek istiyor. Cevat Yerli'nin röportajlarında ise bu açık bir şekilde görünüyor. Bazı kişiler Crysis 1'den aldığı zevki, Crysis 2'den alamadığını söylüyor. Fakat herkesin fikri, kararı ve görüşü farklıdır. Bu durumda zevkler ve renkler tartışılmaz dedikleri bu olsa gerek. :) Onun için merakla yeni haberleri sizlere iletmeye çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: kaya4315 ve CryDaqqeR

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Aksine ben oyunun kailite olarak çok çok yükseltildiğini düşünüyorum 2 de inşallah 3 de çıkar biz de görürüz :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
sırf 2 için 1.sini satın aldım 3 içinde 2.yi satın alacağım sonuçta türk yapımı ölüsü bile benim için daha iyi :D :good::good:
ki crysis serisininde hiç de ölü olmadığıda çok açık ve net :oke:

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

!8R@H!W

Üye
crysis serisi harika:good: ben crysis 2 nin call of duty 7 den daha kaliteli olduğu görüşündeyim crysis 3 ün ve cod modern warfare 3 ün çıkacağı anı iple çekiyorum

FeC!

FeC!

Üye
Crysis 2 gerçekten güzel oyun. Fakat cod 7 nin konusuda çok güzel. Tabi cod 5 gibi oda begenilmedi. bu yıla damgasını crysis vurdu. :) cod 7 hayal kırıklığı. :S

slant1111

slant1111

Üye
harika bir oyun !

fullwar

fullwar

Üye
8mbps ile bile deli ping oluyor. Sırf ping yüzünden multiden soğudum. Bu arada Crysis 2'nin senaryosu ilk oyundan kat kat iyi. İlk oyunda Crytek'e en çok senaryonun kötülüğü ve yerçekimsiz ortam yüzünden mail ve tweet gelmişti. Bu yüzden senaryo usta bilimkurgu yazarı Dan Brown'a bırakıldı ve hakkını teslim etmek gerek. Oldukça iyi ve detaylı bir senaryoydu. Oyun olarakta ilk oyundan daha az beğenilmesinin sebebi ada gibi bizi özgür bırakan bir ortam ve görev yapısının olmamasını gösterebiliriz. Crytekin aklında kaotik, yalnızlık hissi veren "Lone Wolf" tarzı bir yapı tasarlamaktı ve bunu çok iyi yaptılar. Bu arada Crysis 3 ile ilgili çalışma yok gibi. Oyungezerden Tuğbek Ölek Cevat Yerli ile röpörtaj yapmıştı geçtiğimiz aylarda. Crytek şu an Rise (Kinect kullanan ve Rome döneminde geçen FPS tabanlı bir oyun) ve henüz netlik kazanmayan bir strateji oyunu üzerinde çalışıyor. Crysis 3 projesi olsa bile 2012 3. çeyrekten önce çıkmaz gibi. Fakat "Warhead" tarzı bir ek paket hazırlamak 1 yıllarını bile almaz. Sadece içeriğe ihtiyaçları var. Model hazır nede olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...