Crysis 2 Yardım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
Crysis 2 Yardım ...
[COLOR=""][SIZE=""]Beyler Windows 7 Kullanıyorum

Bilgisayarımın özellikleri

1- 4gb Ram
2- 1gb atı ekran kartı
3- diz üstü

Beyler Crysis 2 yi ınternet kafeden flashla bılgısayarıma attım ve oyunu açarken ekran kartı ciddi hasara yol acabılır dıyor tamama tıklıyorum oyunu açıyorum. Geçemediğim bir bölüm var . Save dosyalarını ındırdım C sürücüsünden kaydedilen oyunlar crysis 2 nin neresine atacagım hakkında bir fikrim yok. Birde Beyler diz üstü oldugu ıcınmı bılmıyorum ama cozunurluk kac olursa olsun oyunda acayip lag var nasıl çözeceğim lutfen yardım Plase . Hilesini bilen varsa soyluye bılır oda ısıme yarar sımdıden teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

5800v60

Üye
yapıcan tek şey ekran kartını yükseltmek.bende 2gb nvidia ekran kartı var.açmadığı oyun yok şuan.

fullwar

fullwar

Üye
Laptoplar zaten teknik olarak oyun oynamak için tasarlanmaz. Arkadaşımda 3500 liralık Sony Vaio var ama Crysis 2'yi low ayarlarda 5-10 FPS'de oynuyor. Bende görünürde (rakamsal olarak) daha düşük bir desktop olmasına rağmen Crysis 2 1920x1080'de ve f u l l'de 40-45 FPS. Yani rakamlara pek takılmayın. Ekran kartı 2 gb diye herşey çalışmaz. Benim ekran kartım 896mb GTX 260 AMP ama BF3'ü 1920x1080'de high-ultra arası açıyor. İşlemci i5 750 3.36ghz (OC), TE Dark 4gb 2000mhz RAM ve HP 1000W power var. Sistemi yazdımki fikir sahibi olun. Sisteminizi detaylı olarak yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt