fullwar
Üye
Crysis 2 Aktivasyon Limiti aşımı.
Crysis 2'yi benim gibi orjinal satın alanlar için birkaç bilgi paylaşacağım. Crysis 2 için orjinalde satın alsanız bir aktivasyon limiti var. Yani PC'ye format atıp tekrar yükleyerek yada silip tekrar yükleyerek bu limiti dolduruyorsunuz ve 5/5'e ulaştığınızda oyunu aktive edemiyorsunuz. Bu durumla karşılaşmamak için eğer oyunu silecek yada format atacaksanız önce oyun içinden aktivasyonu deaktif yapmanız gerekli. Eğer bunu yapmaz ve 5 kez aktivasyon yaparak limiti doldurursanız EA'nın sitesinden; "
Kısaca; "oyunla ilgili yaşadığınız problemi anlıyorum ve bu durumdan dolayı özür diliyorum. Sorunu derhal çözmek için elimizden geleni yaptığımızdan emin olun. Ben ürün kodunuzun aktivasyon sınırını arttırdım. Lütfen oyunu çalıştırıp tekrar deneyin. Başka bir probleminiz olduğunda .... bla bla...." diye devam ediyor. Sonuçta tekrar denediğinizde oyunu aktive edebiliyorsunuz.
Gelen mail;
Hi Eray,
Thank you for contacting Electronic Arts.
I understand you're having problems with the game, and we apologize for the inconvenience that this has caused you. Please be assured that I will try my best to help you resolve this issue immediately.
I have manually increased the activation limit for the . Please try to launch the game now.
If you have any questions about this material or have any additional questions about your issue, please let us know.
Sincerely,
Chandrakant
Electronic Arts - World Wide Customer Experience
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
" bağlantısına ulaşıp yandan "Talk to a game advisor" butonuna tıklayın ve talimatları devam ettirip mailinizi atın. Sonuç çok kısa bir sürede size mail yoluyla bildirilecek.Kısaca; "oyunla ilgili yaşadığınız problemi anlıyorum ve bu durumdan dolayı özür diliyorum. Sorunu derhal çözmek için elimizden geleni yaptığımızdan emin olun. Ben ürün kodunuzun aktivasyon sınırını arttırdım. Lütfen oyunu çalıştırıp tekrar deneyin. Başka bir probleminiz olduğunda .... bla bla...." diye devam ediyor. Sonuçta tekrar denediğinizde oyunu aktive edebiliyorsunuz.
Gelen mail;
Hi Eray,
Thank you for contacting Electronic Arts.
I understand you're having problems with the game, and we apologize for the inconvenience that this has caused you. Please be assured that I will try my best to help you resolve this issue immediately.
I have manually increased the activation limit for the . Please try to launch the game now.
If you have any questions about this material or have any additional questions about your issue, please let us know.
Sincerely,
Chandrakant
Electronic Arts - World Wide Customer Experience