CRYSİS 1 RECKONING SON BÖLÜMDE DONUYOR %100 ÇÖZÜM

Sponsorlu Bağlantılar

POLAT51KURT

POLAT51KURT

Üye
    Konu Sahibi
CRYSİS 1 RECKONING SON BÖLÜMDE DONUYOR %100 ÇÖZÜM
ESSELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR KISACA ANLATIP GEÇECEĞİM.CRYSİS 1 SON BÖLÜME GELİNCE HANGİ BİLGİSAYAR OLURSA OLSUN DONUYOR.ÇÖZÜMÜ ŞÖYLE:CRYSİS BİN 32 VEYA BİN 64 SİZİN İŞLEMCİNİZE BAĞLI GİRİN ZATEN O BÖLÜME KADAR GELMİŞSENİZ DİRECTX İNİZİN OLMASI ŞART.DOSYADA 2 TANE DİRECTX VAR:BİR TANESİ DİRECT9X DİĞERİ DİRECT10X.DİRECT 10Xİ KESİN VE MASAÜSTÜNE YAPIŞTIRIN.SONRA DİRECT9X İN ÜSTÜNE TIKLAYIN BU KADAR.HADİ HAYIRLI OLSUN.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Oyunda hile yerine i_giveallitems yazinca tum silahlar galiyo ama bende son yazisimda bi silah daha geldi nukleer bisey atinca yaklasik 30 saniye falan etrafta kirmizi duman olusuyo ama yakinda ne varsa parcaliyo yani yakinina atinca oluyon yakin derken o bir mermi yaklasik 1 km alani goturuyo. Ama sonra tekara yazdim gelmedi o silah diger butun silahlar geliyo o gelmiyo? Tac topuna demiyom bu farkli eger istersen bi ekran goruntusu atarim... bide bende dondurucu silahin kendisi yok basiyorum biraz isinip donsurmaya basliuo ama silah yok adamin elindan cikiyo buz o yazilim hatasi mi? Yamayla falan duzeltiliyor mu?Son bolum bende kasiyodu hileyi axip f2yaptim ucahin onune geldi benim adam ucaga atla falan diyodu atladim gerisi oyun videosu.
.