CryptLoad.v1.1.8 Türkçe ile rapidshare dahil bir çok siteden otomatik dosya indirme !

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
CryptLoad.v1.1.8 Türkçe ile rapidshare dahil bir çok siteden otomatik dosya indirme !

CryptLoad, rapidshare.com, rapidshare.de, megaupload.com, netload.in, uploaded.to sitelerinden dosya indirmenizde işinizi çok kolaylaştıracak bir program. CryptLoad'ya indireceğiniz linklerin hepsini yerleştirin. Otomatik olarak, teker teker indirecektir. Bilgisayar başında bekleyip, aynı işlemleri tekrar tekrar yapmaktansa, bu programı kullanıp büyük zahmetten kurtulun !

Bu program ile hiçbir download sorunu yaşamayacaksınız sizin tek yapmanız gereken linki kopyalamak gerisini CryptLoad yapsın.Hatta herhangibi bir sorun yaşayan özelden bana yazsın. Bugüne kadar bu program ile indirdiğim hiçbir dosyada sorun yaşamadım ve yaşamıyorum. :oke:
(KIRIK LİNKLER VE SERVERDAKİ BAKIMLARDAN DOLAYI İNDİRMEMEZLİK YAPABİLİR FAKAT BUNUN SORUNU DAHA ÇOK rapidshare GİBİ SİTELERİN BAKIMI YÜZÜNDENDİR.)

Bu programın en sevdiğim özelliği örneğin dosyayı indirirken bağlantı sıfırlandı ve indirme hızı 0 düştüğünde tekrardan kaldığı yerden devam edebilmesi bunu rapidshare dahil tüm sitelerde yapabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: fatih10615, mert_ali58, zepkynear ve 10 diğerleri

asgz

asgz

Üye
eline sağlık, kurulumsuz mu ?

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Evet kurulumsuz portable kim ne yapsın artık kurulumu dimi :naughty:

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
üzgünüm arkadaşlar link kırıktı yeniledim türk bir upload sitesi diye yükledim ama beni yüzüstü bıraktı güven olmuyor türk upload sitelere link yenilenmiştir.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İndirme adresi düzenlenmiştir...

jamels

Üye
teşekkürler proğram ve proğramda çalışan linkler için.

kumuk

kumuk

Üye
teşekkrler

ak_ayan

Üye
merhaba bi bakalim sora tşk ederiz:bye2:

amigo1907

Üye
tesekkurler

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.

etoo1616

Üye
nerden indirecez

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler çok faydalı bi program

ALFADERTLİMİ

Üye
merhaba kolay gelsin

denizegel

Üye
tsk

aysberg1

Üye
teşekkürler

asabym1

Üye
eywallah dostum

teaports

teaports

Üye
Güzel program eline saglık güzel paylaşım...

mert_ali58

Üye
:P:indirme linkini göremiyoum

farukozer4444

farukozer4444

Üye
henüz indirip kullanmadm ama tsk ler

garipmen99

Üye
linki bulamyan arkadaşlar link:

ejder-

Üye