CrossLoop 2.20 Download

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
CrossLoop 2.20 Download
Tanıtım:
; TightVNC (Virtual Network Computing-Sanal Sunucu) mantığı ve kaynak kodları ile yazılmış, temelinde sanal sunucu mantığı olan bir uzak masaüstü bağlantısı programıdır.
Günümüzde herkesin internet ortamında birbirinin bilgisayarına bağlanmaya gerek yardım etme/isteme gerekse çeşitli sebeplerden ihtiyaç duymaktadır.
Programın Çalışma Mantığı Özetle Şöyledir :
Karşı tarafa bağlanan ve bağlanılacak bilgisayarda da bahsedilen program kurulu olması halinde bağlanılmayı isteyen kişi programı açarak Host kısmına girecek ve program penceresinin alt kısmında programca kendisine otomatik olarak üretilen Access Code yani Erişim Kodunu alıp bağlanmasını istediği karşı tarafa vermesi, karşı tarafın da Join (giriş) kısmında bu kodu yazması sayesinde her iki bilgisayarın sunucusunda buluşturularak birbirine uzak masaüstü bağlantısı yapmasını sağlamaktan ibarettir.
Join kısmından bağlanmak isteyen kişinin erişim kodu, bağlantı isteyen kişinin ip numarası ve benzeri bağlanmak için gereken bilgileri ile buluşturularak bilgisayarına bağlanması sağlanmaktadır.
Bilgisayarına bağlanılmasını isteyen kişi erişim kodunu verip Connect tuşuna bastıktan sonra bağlanacak kişinin 2 dakika içinde kodu Join kısmına yazıp Connect tuşu ile bağlanması gerekir, süre aşılırsa karşı taraftan yeni kod istemesi gerekecektir.
Bu bağlanma işi her iki tarafın da onayı ve sunucularındaki çeşitli erişim kodu, ip, mac adresi (internet kartı adresi) kontrollerinden geçerek yapıldığından kötü niyetli kişilerin bu programla başkasına bağlanması pek mümkün değil.
Programın çalışması için herhangi bir ilave programa gerek yoktur. Windows uzak masaüstü programına da ihtiyaç yoktur.
ile gönderilen ve alınan veriler sunucularında encrypt edilir yani başkalarının dışarıdan erişimini engellemek için ayrıca şifrelenir.
Adsl modem, router (internet dağıtıcı) gibi internet erişim cihazlarınıza ayrıca bir ayar yapmanızı gerektirmez.
Program şimdilik Türkçe hariç 21 dili desteklemektedir. Türkçe dil çevirisi tarafımdan ( Acne ) yapılıp üreticiye gönderilmiştir. Umarım yeni sürümlerde veya ilave edildikte sonraki indirmelerde Türkçe dahil olarak çalışır, biz de bir programı daha Türk camiasına katmış olmanın gururunu site olarak yaşarız.
Programı kullanmak için gereken asgari bilgisayar özellikleri :
Windows 98 ve sonrasında çıkan tüm Windows işletim sistemlerinden biri,
Pentium 500 MHz veya daha yükseği işlemci
128 MB RAM (bellek) veya daha yükseği
En az 2 MB boş sabit disk alanı
Geniş bant internet erişimi (DSL, Kablo internet veya T1 hat gibi)
Sürüm : 2.20
Boyut : 2.40 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : , Inc.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt