Cristico: "Yemin ederim, ben sadece..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cristico: "Yemin ederim, ben sadece..."
Şu anda Zenit forması giyen İtalyan oyuncu Domenico Criscito, Genoa'da oynadığı dönemde şikeye karıştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İtalyan savcısının izniyle milli takımla birlikte kampta bulunan Criscito'nun odasını inceleyen emniyet güçleri, oyuncunun şikeye karıştığı yönünde yeni bulgular elde etmişti. Bu gelişmelerin ardından İtalya'nın Euro 2012 kadrosundan çıkarılan Criscito, Il Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Ben sadece Genoa taraftarları ile konuşuyorum. Yemin ederim iddia edildiği gibi bu tip olaylara karışmadım. Yıllardan beri hayalini kurduğum şeyleri bunlar yüzünden mahvetmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Criscito’nun takım arkadaşı Giuseppe Sculli ile birlikte Genoa'nın tribün liderleriyle beraber görüntülenmesi dava sürecinde yer alıyor. Criscito'nun menajeri Andrea D'Amico, Sky Sport Italia'ya yaptığı açıklamada, "Sculli ile Criscito sadece derbi maçının kaybedilmesinin ardından bazı taraftarlarla bir araya gelmişler. Criscito, tüm bu olanlar karşısında bile sakinliğini koruyor. O, gerçekten dürüst birisi." şeklinde konuştu.

2011 yılında Genoa'dan Zenit'e transfer olan Criscito, İtalya Milli Takımı'nın formasını 19 kez giydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...