Credo TM - 83 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
Credo TM - 83 Yardım
Arkadaslar ben credo tm-83 kullanmaktayım telefonumun ekranı 240x320 ve 512 mb hafıza 410 mb bos alan var ama Prince Of Persia Warrior Within 240x320 Oyunu Kasıyor Nedeni Nedir Ve Çözümü Varmıdır ve ayrıca artık oyun oynuyamaz oldum telefonum her oyunu kasıyor rica etsem bana ;

240x320 olan ve telimi kasmıcak oyunlar koyabilirmisinizi? her tür olur.

Simdiden Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Ve Ayrıca Telefonun El Yazısı Özelligi Çalısmıyor Olmuyor bir ayarı varsa söylermisiniz

EDİT: Mesajınızın bazı bölümleri düzenlenmiştir.

Odysseus

Odysseus

Üye
Forumda arama bölümüne 240x320 Oyun yazarsanız yüzlerce oyun bulabilirsiniz.

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
Ama Hepsi Kasıyor Çogu Bu Telefonu Kasmıcak Oyunlar arıyorum ve Neye göre kastıgını bilmiyorum

Odysseus

Odysseus

Üye
3 boyutlu oyunlarda problem yaşayabilirsiniz. Bunun haricinde oyun yüklediniz mi ?

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
3D oYUNLARI Hıc Denemedimki Hepsi Normaldi ve Kasstı galiba tel 200 kb üstü kasıyor bu arada aradagım baya Call Of Duty 1'in 240x320 Olanını Bulamadın bir bakarsanız valla çok makbule geçer.

Odysseus

Odysseus

Üye
200 KB'ın üstünü kasma gibi bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Bugüne kadar java destekli bir kaç Çin üretimi telefon kullandım bu sorunu yaşamadım. Oyun için araştırma yapıyorum sanırım bugün eklerim.

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
Kasıcak galiba :D Yaa Arkadasımdada Aynı Marka Model Degil Ama Çin Malı Var Böyle AMa onda çatır çatır yaa bir yolu bir ayarı bir programı olsa :(

Yok mu? :8

Odysseus

Odysseus

Üye
Aynı oyun muadil özellikler taşıyan diğer telefonda çalışıyor sizin telefonunuzda çalışmıyorsa bu yazılımsal bir sorunu işaret eder. Bir onarım servisiyle görüşmelisiniz.

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
msn'ini açmıyosun ki kardeşim bulalım koyalım :D :D 4shared'in search bölümü çok işine yarayacak

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
abi hani kasmıyor dedigim oyunlar varya onlar aslında kasıyormus arkın teline attım çatır çatır hızlı

Cevaplarınızı Bekliyorum Sizce Yetkili servisemi götüreyim

Memo abi msnni aç bu arada adem moderatorum msnnenizi ekledim galiba iptal dediniz eklermisiniz [email protected]

Odysseus

Odysseus

Üye
Tanımayınca kabul etmiyorum. Kusura bakma sen olduğunu bilmiyordum tekrar ekle sen.

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
tmm ekliyim

unuttum msn adresini adem profilindede yazmıyorki iletisimde :D

selocancan35

aynı telefondan bendede var hiçbir sorun yaşamıyorum oyunlarda hatta java video ve mp3 player bile yükledim sorun yok hiçbir kasma söz konusu değil senin telefonda bi arıza olabilir

selocancan35

sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt