Creative ZEN X-Fi 8 GB / Fiyat /Resimler / Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Creative ZEN X-Fi 8 GB / Fiyat /Resimler / Özellikler
Mükemmeliğin sesi

ZEN X-Fi ile eğlencenin gerçeklliğinde büyülenin - İçinde Creative''in X-Fi ses teknolojisni barındıran ilk digital müzik çalar .
Kristal netşiğinde ses duyabileceğiniz yegane MP3 çalarlardan birisi. Sıkıştırmalardan dolayı kayıp yaşanan gitar, davul ve tüm enstrüman seslerini gerçek kalitesinde duyun. Dahili X-Fi teknolojisi ile hem stereo kulaklık hem de kaliteli bir stereo hoparlör ile sesin tüm ayrıntılarını yakalayın ve kristal netliğinde sesin zevkine varın.
EP-830 kulak içi kulaklık ile müziğin tadına varın. Bu birinci sınıf kulaklık ZEN X-Fi ile birlikte geliyor. EP-830 size mükemmel ses izolasyonu ve minimum gürültü vaat ediyor.
Sizin hiç tatmadığınız duyguları tatmayı hedefleyen MP3 çalar.
ZEN X-Fi ile sesin mükemmelliğini kabul edin.

Dahili X-Fi teknolojisi

Dahili X-Fi teknolojisi ile standart stereo ses ile yetinmenize gerek yok. Çok daha derin ve kaliteli ses ile müzik ve filmlerinizin zevkini katlayın. Müziğinizi' sanki yüksek kaliteli Hi-Fi bir stereo hoparlörlerden dinlediğinizi zannedeceksiniz. Farkı duymak için X-Fi Crystalizer Demo.

Birinci kalite kulak içi kulaklıklar

Kutu içeriğinde gelen EP-830 kulak içi kulaklık size mükemmel ses izolasyonu ve kristal netliğinde ses kalitesi sunuyor.

İnce zerafet

Sadece 68.75g ağırlığında ve incecik ZEN X-Fi2ın mükemmel dizaynı ve yuvarlatışmış köşeli hatları tam sizin istediğiniz gibi.

Güçlü dahili hoparlör

Partinin ses getireni siz olun.Güçlü dahili hoparlörden çıkan sesi arkadaşlarınızla paylaşın.

Daha fazla içerik, sınırsız eğlence

Dosyalarınızı1 SD/SDHC kartınızdan, ZEN X-Fi'ınıza yükleyin ve daha fazla fotoğraf görüntüleyebilmenim tadın avarın. Desteklenen SD/SDHC hafıza kartları için lütfen tıklayın..

Ayrıntılı ve kaliteli resimler

2.5" ve 16.7 milyon TFT renk destekli ekranın tadına varın. Canlı ekranda fotoğraflarınız görüntüleyin ve filmlerinizi izleyin.

Radyoyu açın

Dahili 32 kanal hafızalı FM Radyo ile en son hitleri yakalayın.

Geniş ses formatı desteği

Müziğinizi MP3, WMA ve AAC (.m4a) iTunes® Plus gibi formatlarda dinleyebilirsiniz. Creative Centrale'i indirinve sıkıştırma, transfer ve diğer tüm uygulamaları kolayca yapın.

Önemli bilgilerinizi saklayın

dahili ses kaydı sayesinde önemli iş toplantılarınızı kaydedin ve sonra tekrar tekrar dinleyin.

Doğru modu yaratın


İstediğiniz efektleri ayarlayın ve müziğin keyfini çıkarın. 8 EQ ayarından istediğiniz seçin veya kendi EQ ayarınızı ayarlayın. Bass boost ve Akıllı ses ayarı le ses kaliteniz zenginleştirin.

Kişiselleştirilmiş alarm

Kendi alarm tonunuz ile güne başalyın. Haftanın istediğiniz her gününü ayarlayabilirsiniz.

İyi bir dinleme deneyimi

Creative kulaklarınızı önemser. Dinleme ile ilgili daha fazla şey öğrenin. 1 ZEN X-Fi ‘a SD kart üzerinden dosya transferi yapımı sırasında sadece resim dosyaları (.jpeg) direk görüntülenebilir. Medya dosyalarını göstermesi için transfer sırasında PC gereklidir.
+ Piller sınırlı sayıda şarj işlemine sahiptir ve giderek şarj süresi kısalabilir. Pil ömrü ve şarj sayısı kullanıma ve ayarlara göre değişiklik gösterebilir.

++ Ürünün mevcutiyetini local temsilciler veya ofisler ile kontrol edebilirsiniz. Fiyatlandırma, ürün özellikleri ve mevcudiyet, önceden haber verilmeden değiştirilebilir. Paket içeriği, bölgelere gore farklılık gösterebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: wertuy07
wertuy07

wertuy07

Üye
superrrrrrrrrr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt