creative mi logitech mi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
creative mi logitech mi ???
merhaba arkadaşlar
bu markaların ses sistemlerinde ne kadar iyi olduğunu bugünlerde görüyoruz yalnız ikisinin arasında bir tercih yapmam gerekiyor .
herkez kendinden der yine hangisi ondan daha güzel diye ama
sizin de tercihlerinizi bekliyorum.....

Perfect!

Üye
Logitech bence

franklinda

franklinda

Üye
creative özellikle mütiş özellikleri ile x-fi serisi hd ama hd benzetimli olanlardan değil direk hd ses veren yeni serileri

baspinar

baspinar

Üye
creativeyi tavsiye ederim paşam bende kullandım cok super ama kendi hatamdan dolayı yaktım vede kendime ayrı bir ses sistemi dizmek zorunda kaldım:ehe:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
creative

İsmi Yeter ..

passiv€ aggressiv€

Üye
creative daha iyi galiba ama ben logitech kullanıyorum bence logitech de iyi... ama creative al :D

badrap

Üye
creative tek geçerim

adilekci

adilekci

Üye
Creative gayet iyi logitech de öyle .. bir pc de logitech 2+1 diğerinde creative 5+1 var

haltie

haltie

Üye
creative saat 3.30 fizy moodla slow müzik keyfi harika bence creative

naqod_yb

naqod_yb

Üye
logitech üzerine tanımam

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Creative A200 2+1 var bende çok beğeniyorum. Hani derler ya 'küçük ama etkili' :D

A1234567A

A1234567A

Üye
Her türlü Logitec

DJAVU

DJAVU

Üye
cretive ses sistemi diyince ilk aklıma o gelir diğerleri creativeden iyi diil

-efşan

-efşan

Üye
creative ses için tek marka

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
creative tabikide 2+1 var bnde inan sesini yarıdqan fazla açmıyorum inanılmaz bass ve ses özelliği var özellikle bass harika :oke:

sx11

Üye
ikiside kullandıkları malzeme açısından birbirlerine yakınlar , creativenin 4+1 ve logitech in 2+1 sistemini kullanıyorum aralarında pe bir fark yok ben estetik açısından logitech i tercih ediyorum deneme imkanın varsa iki model seç ve seslerini dinle , ve kullandığın mp3 player veya laptopunla denemen senin açından daha iyi olacaktır çünki ses kartının veya mp3 ünün ekolayzır ayarlarıda sesin nekadar iyi ve kaliteli alacağının bir göstergesi olacaktır .

EMRE4488

EMRE4488

Üye
her iki ürününde kendine göre bir kalitesi var...benim düşüncem creative yönünde çünki adamlar bu işi gerçektende çok iyi yapıyor logitechde aynı ama benim için creative bir adım daha önde logitech z-5500 gibi serilerle adını duyurdu ama creative bir çok üründe kendini kanıtlamış bir marka :islik

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
creative super bisey hele yenileri herseyini kendilerini yapıolar hoporlerin icine ses kartı feln olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt