Creative EP630 kulaklık hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

rambomert

rambomert

Üye
    Konu Sahibi
Creative EP630 kulaklık hakkında
arkadaşlar Creative EP630 kulakiçikulaklık nasıl kullanan varsa memnunmu ben hepsiburadadan isteteceğim sizce sorun çıkarmı yani çakması filan birde iphone 4 te kullanacağım yorumlarınızı bekliyorum

MaxipmaN

Üye
çakmasını kullanacağına daha ucuza orjinal bak

PriZm

PriZm

Üye
Ben kullanıyorum.Fiyatına göre son derece iyi.Sennheiser cx200 ile aynı performansı veriyor.Kulakta da çok rahat duruyor.

Edit: bende hepsiburada dan almıştım.

avast

avast

Üye
bende de philips she 3500bl var

cask1234

Üye
Benim 2 gün kullanma şansım oldu , kulak içi olmasına ragmen , rahat bi tasarımı var çok güzel oturuyo kulak içine, ses kaliteside fiyatna göre bence çok iyi , kaliteli bi kulaklık, pişman olmassın yani

rambomert

rambomert

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için çok teşekkürler hepsiburadadan isteteceğim inşallah çakması değildir yani ben orjinal istiyorum orjinal olduğunu nasıl anlarım acaba kutusu nasıl

PriZm

PriZm

Üye
Eğer bu linkten alıyorsan çakması olmaz merak etme.

Kutu resmine gerek yok gerçi ama illa merak ettiysen atabilirim.

rambomert

rambomert

Üye
    Konu Sahibi
Atarsan çok iyi olur

PriZm

PriZm

Üye
Kutu diğer evde kalmış fotoğrafını çekemedim.Ama kutu bu resimdeki ile birebir aynı. :oke:

rambomert

rambomert

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol ilgilendiğin için çok sağol birde bassı iyi olduğu gibi ses kaliteside iyimi

PriZm

PriZm

Üye
Bass'ı gayet iyi.Her türlü alçak frekans bass'ı iyi yansıtıyor.Ancak tizler biraz vasat.O yüzden ekolayzer ile 8k ve 16k değerlerini tatmin olana kadar arttırmak lazım.Bunun haricinde fiyatına göre son derece iyi.Zaten kulaklık karşılaştırmaları yapan bir firmada bu kulaklığı fiyat/performans olarak 1. sırada göstermişti.

rambomert

rambomert

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğin için sağol sipariş vericem elime ulaştığında bir sorun olursa paylaşırım size sizde kendi kulaklığınız ile kıyaslayıp bana bilgi verirseniz çok memnun olurum

Üst Alt