Creative 5.1mi Logitech Z2300 2.1 mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komikim000

komikim000

Üye
    Konu Sahibi
Creative 5.1mi Logitech Z2300 2.1 mi ??
Creative T6200
Marka: CREATIVE
Renk: Siyah
Bağlantı: Kablolu (3.5mm Stereo)
Hoparlör Sayısı: 5+1
Çıkış Gücü (RMS): * Ön/arka uydular 4x 7.5 Watt * Merkez uydu hoparlör : 18 Watt * Subwoofer: 22 Watt
Frekans Aralığı: 35Hz ~ 20kHz
Sinyal Gürültü Oranı: 80dB
Ses Kontrol: Var
Güç Düğmesi: Var
Boyut: * Ön/Arka Uydu Hoparlörler : 105mm x 83mm x 83mm * Merkez Uydu Hoparlör: 74mm x 145mm x 93mm * Subwoofer: 300mm x 200mm x 250mm
Ürün Detayları: * Yüksek performanslı çift konili sürücüleri sayesinde dengeli bir ses sunmanın yanı sıra, üst, alt ve orta seslerde mükemmel bir harmanlama yapar. bu güçlü merkez hoparlör ile oyunlarda ve filmlerde diyalogları çok daha ayrıntılı duyabilirsiniz. Ayrıca LCD monitörlerin üzerine tam oturarak, vokalleri kaçırmamanızı sağlar. * 22Wlık subwoofer, 5.25? uzun atımlı sürücüleri, ve ayarlanabilir bas seviyesi ile gerçekçi patlama efektleri sunar. * Gerçekçi oyun performansı için mükemmel seçim. * Kolayca?UPMIX? tuşunu kaydırın ve stereo sesden 5.1 çevresel sese terfi edin. * Dar ve kısıtlı alanlarda dahi bu mükemmel ses sistemini kolayca kullanabilirsiniz. Bu mükemmel hoparlörlerin özel dizaynı sayesinde arka hoparlörleri, ön hoparlörlerin üzerine koyarak, karşıdan gelen çevresel ses eldebilirsiniz. * Kişisel kullanım, sesli sohbet ve interaktif oyun deneyimi için mikrofonlu kulaklığınızı hemen takın. Kablolu kumanda aynı zamanda ses kontrolü ve açma/kapama fonksiyonlarını da kolayca kontrol etmenizi sağlar.
Logitech Z2300
Marka: Logitech
Model: Z-2300

Hoparlör
Tip Kitap rafı
Uydu RMS gücü 80 W
Uydu hoparlör sürücü boyutu 6.35 cm (2.5 ")
Uydu sayısı 2

Subwoofer
Subwoofer RMS gücü 120 W
Subwoofer sürücü boyutu 20.3 cm (8 ")

Ses
Ses kanalları 2.1
RMS dereceli güç 200 W
Frekans (MHz) 35Hz - 20kHz

Ses
Signal-to-Noise hızı 100 dB
Maksimum güç 400 W

Teknik detaylar
Desteklenen ürünler
PC / Mac
CD
Digital (MP3)
DVD

Ağırlık & boyutlar
Subwoofer boyutları (Y x G xD) 279 x 381 x 279 mm
Surround hoparlör boyutları (Y x G x D) 89 x 152 x 172 mm
HANGİSİ DAHA İYİDİR HANGİSİ ALMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Yardımcı olacak yokmu??????

kralxxx

kralxxx

Üye
bunların yerine logitech x540 al memnun kalırsın ben kullanıyorum creative 7,1 ses kartıyla iyi performans veriyr tavsiye ederim.

komikim000

komikim000

Üye
    Konu Sahibi
daha çok yardım edebilecek yokmu????

nostoney

Üye
Logitech tartışmasız kardeş. Creativ sakın alma tizlerinde sürekli sorun çıkartan bi makrka .Hem logitecin bufurun içindeki sır "S" yapılı olan boru sistemi. bas vurdumuu güüüüümm güüüüümm diye basları uzatıyo titretiyo paçalarını. Ben kulladım birinci katta oturuyom altımızda ufak bi bakkal var alt dükkanın camlarının sesini duyuyodum bu kadar diim sana düşünmeden al. Ama aldındamı bufur koyucağın yeri iyi belirle . Gerçi o bufur her yerde vururda ama yerini güzel yer koyarsan çok güzel verim alırsınn

Burak

Üye
aga logitech x530.en kralı.harika ses kalitesi var.

skynet

Üye
Arkadaşlar nedir bu logitech hastalığı anlamadım gitti tamam filimlerde neysede müzik olayında hiç iyi değil sadece z cinema filim ve müzikte iyi ama diğerleri fos (müzik'te) eğerki müzik için alıyorsanız kesinlikle tavsiye etmiyorum yanlış anlaşılmasın burda logitech'i kötülemiyorum sadece müzikte iyi bir seçenek değil genel olarak herkes bilir logitech uydularında tek sürücü kullanır tiz,mid olayı yok (z cinema hariç) tek sürücülü uydularda müzik için ideal değildir...:kotu:
Eğer gerçekten müzik dinlemek istiyorsanız:creative gigaworks serisi(T3),altec lansing,aego m,edifier,bose companion(tabi imkan varsa) bu markaları tercih etmenizi öneririm...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt