Crazy_doblo06

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
Crazy_doblo06
ark araba yeni ist geldi fazla bişe yok yapılıo hala tek eksik tekerler kaldı ben bunu focus dan daha cok seviom dizel olmasına ragmen manyak kaçıo rengine hastayım...

n70 ile cekilmiş fotolar ark tel dukkanıda bizim

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Doblo'nun bukadar yakışıklı olacağını Hiç Düşünmedim hatta eski modelleri nekadar Tipsiz Diyorum.

Yapanın Eline Sağlık Bişeye benzemiş Sonunda

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
cok tatlı duruyo dimi şimdi içi yapılıo antep fıstıgı renginde deri döşeme alta neon farlara flaş hafif pıstırlılcak tekerler degişcek neon rüzgarlık takılcak bakalım haftaya nasıl olucak bende merak ediyorum rengine hastayım

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
yaw ark yorumlarınızı bekliorum

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Süper duruo ahmet hiç gezdirmion bizi

RockFord Fosgate

Üye
kusura bakma ama bnce orjınalı cok daha guzel!!pek guzel olmamıs bnm zevkıme uymuyor ama tunıng bır yasam seklıdır!!ve sız bunu aılece yapıyorsunuz !!!takdır edıyor ve kutluyorum:

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
sade olmus abartı yapılmamıs o yuzden hos duruyo

rengi cok guzelll

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Mar 2 2006, 02&#58;10 PM) [post=289127]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Süper duruo ahmet hiç gezdirmion bizi
[/b][/quote]
kanka ayıpsın yaaaa cooook gezeriz sen kafanı takma

keano

Üye
hmm.. ne bilim... iscilik yine guzel... eksoz kotu olmus, renk soyle boyle... bide avrupa mali bi arabada JAPON harfi.. keski alaka???? neyse abicim, iyi hiz yapmalar 10 uzerinden 5bucuktan 6 verdim :P

darkred

darkred

Üye
walla çok tatkı olmuş araba bence focustan da iyi olmuş ama jantlar da değişirse araba kendini dahada bir belli eder daha gösterişli olur kanımca.

RockFord Fosgate

Üye
bnde 10 uzerınden vereyım 10/5 verıyem )

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
güzel olmuş diyorum ve haftayı bekliyorum daha ne yapacaklar acaba

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(keano &#064; Mar 2 2006, 10&#58;39 PM) [post=289457]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hmm.. ne bilim... iscilik yine guzel... eksoz kotu olmus, renk soyle boyle... bide avrupa mali bi arabada JAPON harfi.. keski alaka???? neyse abicim, iyi hiz yapmalar 10 uzerinden 5bucuktan 6 verdim :P
[/b][/quote]

aslında ben ne alaka benim pc de lap top da cafedeki tum makinelerde japon harfleri var anlamalrıda turkçe olarak benim pc de ahmet dobloda crazy_doblo yazıyobiz japon harflerini cok sevioruz
switlerde bile japon harflri yazıo bu bi hobi

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bencede çok hoş duruyor,japon yazılar

RockFord Fosgate

Üye
ewet ama japon arabalarında hos duruyor :)Dobloda....

barabelli

barabelli

Üye
guzelm&#305;s yawww super yapm&#305;s hele egzos hosuma kact&#305;

keano

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Mar 3 2006, 02&#58;24 PM) [post=289767]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aslında ben ne alaka benim pc de lap top da cafedeki tum makinelerde japon harfleri var anlamalrıda turkçe olarak benim pc de ahmet dobloda crazy_doblo yazıyobiz japon harflerini cok sevioruz
switlerde bile japon harflri yazıo bu bi hobi
[/b][/quote]
gozumuz japon harlerini dovme, kolye, tshirt ve japon arabalirnda gormeye alistigi icin FIAT DOBLO&#39;da ilginc kacti biraz gozume.. goz aliskanligi yani ama zevklerine dusuncene vs saygimiz var, tartilismaz cunku.

Vassili

Üye
çok güzel ;;=

sebofb090

sebofb090

Üye
bi de jant yapcakmış buna çook ii olurmuş şimdi çook sade duruyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt