cpu kullanımı :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxyzff09

Üye
    Konu Sahibi
cpu kullanımı :@
arkadaşlar delirme noktasındaym :D ne yaptıysam ne ettiysem cpu kullanımını düşüremıorm.sürekli %80-90-100.kullanılmaz hale geldi pc.Nod la taradım,combofix kurdum spydoctorla taradım anti malware kullandım aklıma gelebilcek herşeyi yaptım.ama olmuyor ! kurtarın beni bu azaptan :D işin ustaları bi yardım etsin format atmadan çözmek istiyorum bu sorunu.

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Ne kullanıyor işlemciyi ona bakmayı denediniz mi onca şeyle tarama yapmadan önce?
Yani Görev Yöneticisini açıp işlemler sekmesine baktınız mı ne kullanıyor o kadar?
svchost.exe kullanıyorsa peşinen söyleyeyim, otomatik güncelleştirmeleri "otomatik" yaptırmayın.

xxyzff09

Üye
    Konu Sahibi
valla 6-7 tane svchost var sürekli.güncelleştirmeler oto değil üstelik.ayrıca firefox çok yiyo o da normaldir die düşünüorum

Perfect!

Üye
çalıştırdan msconfig yaz gir başlangıçta çalışan programlara bak gereksizleri kapa virüs olduğunu düşünüyorsan kaspersky ı dene

Ayrıca System Mechanic ve windows sistem care var yükleyip pcde ki hataları düzelte bilirsin kısayol ve donanım hataları sebeb olabilr

xxyzff09

Üye
    Konu Sahibi
onlarıda denemiştim =)

Perfect!

Üye
neler yaptın bilmiyorum güvenli mod da antivirüs ile tara daha verimli olabilir

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Arkaplanda çalışan servislere dikkat edin...Bildiklerinizi birkenara bırakıp , bilmediklerinizin isimlerini belirtin yardımcı olmaya çalışalım...Ayrıca bildiğiniz servisler dahi , işlem sırasında cpu kullanımını arttırabilir...Sürekli işlem yapmadığından emin olmalısınız...Eğer sisteminizi güvenli mod da açabiliyorsanız , orada çalışan işlemler ve cpu kullanım yüzdesi ile , normal sistem kullanımındaki servis ve cpu yüzdelerini karşılaştırın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt