cpu kullanımı çok fazla yardım edinn !!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
cpu kullanımı çok fazla yardım edinn !!
arkadaşlar benim bilgisayarın cpu kullanımı çok yüksek %80 den aşşagı düşmüyo bazen %100 oluyo hiç düşmüyo bu neden olabilir acaba bi sorun yaratırmı :hmmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eşzamanlı çalıştırılan görevler , sistem iyileme anları , arka planda çalışan gereksiz uygulamalar , antivirüs vb. programların güncelleme yapması veya sisteminize girmiş trojan benzeri uygulamalar buna yol açar...Örneğin az önce kendi sistemimde CPU kullanımı %6 iken , Kaspersky programını açıp güncelleme yaptım , CPU kullanımı %100 ün altına inmedi...

Sistemin boşta olduğu sırada , mesela herhangi bir program arkaplanda işlem yapmadığı halde CPU kullanımınız %100 oluyorsa ;

1.Başlangıçta çalışan uygulamalarınızı tek tek kontrol edin...
2.Antivirüs vb. uygulamalarınızın o anda güncelleme yapıp yapmadığına gözatın...
3.Sisteminizle alakasız programları kapatın...
4.Kaliteli bir antivirüs programıyla güvenli modda kapsamlı bir tarama yapın , tavsiye ;
5.Spy tehlikesine karşılık iyi bir spyware programıyla sisteminizi taratın , tavsiye ;
6.Trojan ihtimalini göz önünde bulundurun , tavsiye ;
7.Ayrıca Combofix yazılımıyla sistem hatalarını onarabilirsin ;

Bu yazılımları mutlaka indir kur...Güncelleme yaptıktan sonra sistemini tarat...Ayrıca daha önce belirttiğim unsurları göz önünde bulundur...Kolay gelsin...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ya bende norton internet security var bide windows defender war koruma olarak haftada 1 tarıyorum bilgisayarı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Norton hadi neyse ama Windows Defender kendini koruyamaz...Sen dediklerimi yap ve gözlemle...Ona göre sonucu belirt...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yaptm kardeş saolasın düştü cpu kullanımı tek oyunlarda 50 nin üstüne çıkıyo :oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim kardeşim...

makaveli1907

Üye
sagolasın dostum combofix cok ısıme yaradı cpu kullanımım 90 lara gelıyordu sımdı ıse normal halıne dondu

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim...

2525d

Üye
Cok saol kardeş benımde aynı olay basıma geldı inş işime yarar sımdı denıyorum sımdıden teşekkurler

Perfect!

Üye
ya bende norton internet security var bide windows defender war koruma olarak haftada 1 tarıyorum bilgisayarı

2 tane kullanmak avantaj değildir
norton da beladır zaten kuruldumu bi kalkmaz :D

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
ya benımkı de fazla mı kullanıyor ne dır 50 den asagıya dusmuyo msn face musıc acık sadece

--------------- Ekleme ---------------

spywaredoctor buluyor ama bı turlu sılmıyor hocamm neden ???

--------------- Ekleme ---------------

Eşzamanlı çalıştırılan görevler , sistem iyileme anları , arka planda çalışan gereksiz uygulamalar , antivirüs vb. programların güncelleme yapması veya sisteminize girmiş trojan benzeri uygulamalar buna yol açar...Örneğin az önce kendi sistemimde CPU kullanımı %6 iken , Kaspersky programını açıp güncelleme yaptım , CPU kullanımı %100 ün altına inmedi...

Sistemin boşta olduğu sırada , mesela herhangi bir program arkaplanda işlem yapmadığı halde CPU kullanımınız %100 oluyorsa ;

1.Başlangıçta çalışan uygulamalarınızı tek tek kontrol edin...
2.Antivirüs vb. uygulamalarınızın o anda güncelleme yapıp yapmadığına gözatın...
3.Sisteminizle alakasız programları kapatın...
4.Kaliteli bir antivirüs programıyla güvenli modda kapsamlı bir tarama yapın , tavsiye ;
5.Spy tehlikesine karşılık iyi bir spyware programıyla sisteminizi taratın , tavsiye ;
6.Trojan ihtimalini göz önünde bulundurun , tavsiye ;
7.Ayrıca Combofix yazılımıyla sistem hatalarını onarabilirsin ;

Bu yazılımları mutlaka indir kur...Güncelleme yaptıktan sonra sistemini tarat...Ayrıca daha önce belirttiğim unsurları göz önünde bulundur...Kolay gelsin...
spywaredoctor buluyor ama bı turlu sılmıyor hocamm neden ???

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Lisanslamanız ya da lisans satın almanız gerekiyor silebilmesi için.Lisanslama yöntemi illegal olduğu için paylaşımı yasak.Google'dan temin edebilirsiniz.

Üst Alt