Cozumu bilene helal olsun !

Sponsorlu Bağlantılar

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
Cozumu bilene helal olsun !
sacmaliga bak arkadas mutfaktan komsunun wifisine girebiliuordum baglaniuo ama net falan yok misafir odasina gidiyorum orda cekiyo baglaniyo netde calisiyo sorun yok yani ama mutfak daha rahat geldigi icin oraya gidiyorum baglandigi halde net e giremiyorum bu sacmaligin cozumunu bilenn warsa soylesinn allah rizasi icin

LeYFeaR

Üye
onlarin modemi ile alakali durum... arkasasin pcside odasa wifiye baglanmio cekio 2 dis ama yeterli olmuyor. salondan gurebiliyoruz komsunun wifisine. androiddede bole olmasi normal.

frekansi dusuyor demekki mutfakta...

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Telefonu rootlayıp wifi yenileme aralığını düşürebilirsin ama şarjın daha çabuk biter. Ayrıca wifi çekimi aradaki duvar sayısına ve uzaklığına bağlıdı.

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardeş komşunun wi-fi modemi misafir odasında muhtemelen.mutfakta çekmeme sebebi sinyal kalitesindeki düşüş.yani arkadaşlarında bahsettiği gibi duvarlar engel olmakta.bağlandı desede sinyal alımı bağlantı için yeterli olmayabilir. kolay gelsin...

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş komşunun wi-fi modemi misafir odasında muhtemelen.mutfakta çekmeme sebebi sinyal kalitesindeki düşüş.yani arkadaşlarında bahsettiği gibi duvarlar engel olmakta.bağlandı desede sinyal alımı bağlantı için yeterli olmayabilir. kolay gelsin...

kardesim eskiden baglaniyoduda giriyorduda ama ne olduysa artik baglandigi halde girmedi :(

kemal21

kemal21

Üye
Belki komşu modemin yerini değiştirmiştir.

skyman_352451

Üye
Belki komşu modemin yerini değiştirmiştir.

gelelim fasulyenin fayfalarina androit cihazlarda wirles problemi olayi sudur evindeki modem wpa2 anahtariyla koruma saglamisindir bunu sen modem ayarlarindan wpa yaparsan sinyal seviyen cekcek tuvaletten bile baglancaksin kernelle halakali rootla halakali bi durum yok dedigimi yap ben kactim

Jomolocco

Jomolocco

Üye
gelelim fasulyenin fayfalarina androit cihazlarda wirles problemi olayi sudur evindeki modem wpa2 anahtariyla koruma saglamisindir bunu sen modem ayarlarindan wpa yaparsan sinyal seviyen cekcek tuvaletten bile baglancaksin kernelle halakali rootla halakali bi durum yok dedigimi yap ben kactim

ah bide yazabilsen daha güzel olurfu

Jomolocco

Jomolocco

Üye

ah bide yazabilsen daha güzel olurdu

Üst Alt