[Çozuldu]Windows 10 Acilista Klavye ve Mouse Calismiyor

Sponsorlu Bağlantılar

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
[Çozuldu]Windows 10 Acilista Klavye ve Mouse Calismiyor
Merhaba Windows 10un Fabrika ayarlarına dön seçeneğini yapıp temiz kurulum yaptım fakat temiz kurulum işlemi bittiğinde bir hata aldım ve hata da temiz kurulum yaptık fakat bazı dosyaları kaldıramadık yazıyordu Anladım seçeneğine tıklanmıyor fare çalışmıyor tam o noktada lütfen yardım edin Zahmet olacak ama

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Merhaba Windows 10un Fabrika ayarlarına dön seçeneğini yapıp temiz kurulum yaptım fakat temiz kurulum işlemi bittiğinde bir hata aldım ve hata da temiz kurulum yaptık fakat bazı dosyaları kaldıramadık yazıyordu Anladım seçeneğine tıklanmıyor fare çalışmıyor tam o noktada lütfen yardım edin Zahmet olacak ama
Elinizde USB Bellekte Windows 10 Hazirsa Bios'dan Format atabilirsiniz.
Önce Gerekli olan İşletim Sistemini indirip ardından USB Belleğe UEFI 'Windows 10' Kurulum USB'si Hazırlayabilirsiniz.
Ayrıca Bu Videodan Yardım Alabilir, ve Gerekli olan 'Rüfus' Programını indirebilirsiniz;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ardından Nasıl Format atacağınıza ilişkin olarak'da Bu Videodan yardım alabilirsiniz; :oke:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: mta122003
mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yok olmuyor pcye giriş yapamıyorum ki bide biosu sıfırla faln diyen var konuyu araştırdım gigagigabyt diye bir ekran çıktı sovecem sinirlendim bı haltada yaramadı ufff

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Hocam yok olmuyor pcye giriş yapamıyorum ki bide biosu sıfırla faln diyen var konuyu araştırdım gigagigabyt diye bir ekran çıktı sovecem sinirlendim bı haltada yaramadı ufff
Bilgisayarın 4 gb rame sahipse ve eskiyse Windows 10 işkencesi ile uğraşma direk temiz Windows 7 kur. Windows 10 tam oturana kadar kurulmaması gereken bir sistem. Biosu sıfırlamak için anakartın üstündeki bios pilini söküp bir süre bekleyip tekrar takman lazım. Eğer bios ekranına gelebiliyorsan biostan usb'yi seçerek sistemini başlat ve tekrar Windows'u kur. Dediğim gibi sistemin eskiyse Windows 10 ile hiç zaman kaybetme. Yeni bilgisayarın da olsa şahsen Windows 10 kurmam. 7'nin 2020'ye kadar desteği var.

• Beğen
mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Hocam aslında ben araştırma yaptım. Ve sadece bu sorunu yaşayan in ben olmadığımı öğrendim .Ve bu konuda ki herkese verilen cevap PS/2 Tak PS/2 Portu Tak

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kardeşim bu forumdakilerin yüzde doksanı hazır bilgisayar kullanan insanlar. Ben 20 senedir bilgisayar kullanıyorum. Herşeyi kendim yaptım kendim öğrendim. Şimdiki nesil bilgisayarla sistem kurmaya ne var? Windows 98'i kurmak iki günümüzü alırdı. Yok disketi bozulurdu, yok cd'den okumazdı. Neyse konu dışına fazla çıkılmasın. Sen söylediklerimi bir dene olmazsa başka bir çözüm deneriz.

• Beğen
mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bu forumdakilerin yüzde doksanı hazır bilgisayar kullanan insanlar. Ben 20 senedir bilgisayar kullanıyorum. Herşeyi kendim yaptım kendim öğrendim. Şimdiki nesil bilgisayarla sistem kurmaya ne var? Windows 98'i kurmak iki günümüzü alırdı. Yok disketi bozulurdu, yok cd'den okumazdı. Neyse konu dışına fazla çıkılmasın. Sen söylediklerimi bir dene olmazsa başka bir çözüm deneriz.
Da Zatn orange sıkıntı CD değiştirici. Win7 kurcaktim First device CD Rom Yaptım kaydettim olmadı Windows 10u USB den Kurayim Dedim.herseyi Yaptım Kurulum Ekranı Açılmadi Döndü. Bende Dosyaları Yedekleyip Win10 dan kolay format yaptım bu PS/2 Fare Almayı Düşünüyorum Onunla Olur Herhalde

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Da Zatn orange sıkıntı CD değiştirici. Win7 kurcaktim First device CD Rom Yaptım kaydettim olmadı Windows 10u USB den Kurayim Dedim.herseyi Yaptım Kurulum Ekranı Açılmadi Döndü. Bende Dosyaları Yedekleyip Win10 dan kolay format yaptım bu PS/2 Fare Almayı Düşünüyorum Onunla Olur Herhalde
Sen benim soruma cevap vermemişsin ki. Bilgisayarın eski mi yeni mi? Eski ise Windows 7 kur, yeni ise de yine 7 kur ancak Windows 10 kullanmak istiyorsan da sen bilirsin. Eski bilgisayara Windows 10 kurarsan Windows 10'un birçok gelişmiş özelliğini kullanamazsın o zamanda boşuna kurmuş olursun.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Biosdan USB Fare Klavye Aktifmi Bir Kontrol Et Olmazsa

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
PS/2 fare ve klavye çözüm olacaktır, bazen USB fare ve klavye sorunu olabiliyor.

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
PS/2 fare ve klavye çözüm olacaktır, bazen USB fare ve klavye sorunu olabiliyor.
Aynen Hocam Şuan Allah'a Şükür Zar Zor PS/2 Klavyeyle Bilgisayara Giriş Yaptım Ancak Mouse Bualamadım Araştırdım Bilgisayarcıları Üretimi Durmuş Ne Yapabilirim Hocam Yha?
Evet Arkadaşlar Bunun Çözümü Çok Basitmiş.
Kendim Çözdüm Allah'a Şükür.
Bunun Gibi Format Attığınızda UsbPort Dosyaları Oluyor.
Onları Yedek Klasörlerden Buulup Yapın

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.

Üst Alt