rasid96
Üye
-Çözüldü-- Telefonun web tarayıcısından indirilen program dosyaları?
Çözüldü:
telefonu depolama modunda bağlayın,kurulumu sorduğu yer açık dursun, "C\system\dmgr\10008d39\contents " e girin dosyalar orada olacak.
-------soru şuydu------
Telefonun kendi tarayıcısından indirilen sis,sisx dosyaları bildiğiniz gibi hemen açar ve kaydetmez, ben bunları bilgisayara nasıl atabilirim?
ve şuan inmiş gözüken bir dosya var uzantısı sisx "indirilebilir öğeler"de görünüyor ama hafıza kartında arama yaptım ve bulamadım nerde olabilir acaba?
indirmeye çalıştığım dosya i-nigma,
şu adreste benzer konu var ordakileri uygulamadım ama olmadı
i-nigma bir barkod okuyucudur sorunsuz çalışanların içinde en hızlısı diyebilirim tavsiye ederim ...
yardımlar için şimdiden teşekkürler ...
telefonu depolama modunda bağlayın,kurulumu sorduğu yer açık dursun, "C\system\dmgr\10008d39\contents " e girin dosyalar orada olacak.
-------soru şuydu------
Telefonun kendi tarayıcısından indirilen sis,sisx dosyaları bildiğiniz gibi hemen açar ve kaydetmez, ben bunları bilgisayara nasıl atabilirim?
ve şuan inmiş gözüken bir dosya var uzantısı sisx "indirilebilir öğeler"de görünüyor ama hafıza kartında arama yaptım ve bulamadım nerde olabilir acaba?
indirmeye çalıştığım dosya i-nigma,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefondan girince modele(5730) göre indiriyor, bilgisayardan olmuyor yanişu adreste benzer konu var ordakileri uygulamadım ama olmadı
i-nigma bir barkod okuyucudur sorunsuz çalışanların içinde en hızlısı diyebilirim tavsiye ederim ...
yardımlar için şimdiden teşekkürler ...