[Çözüldü]Şarj Duraklatıldı. Pil Sıcaklığı Çok Düşük Uyarısı?

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
[Çözüldü]Şarj Duraklatıldı. Pil Sıcaklığı Çok Düşük Uyarısı?
samsung başımıza yeni icatlar çıkarıp durma bu nedir ya

Bu Arada Orjinal şarj aleti kullanıyorum - Usb kablosuyla pc dende denedim. başka şarj aletinide denedim. telefonu resetledimde. bataryayı da çıkarıp taktım bunun haricinde bişeyler varmı ?

Son düzenleme:
Az isit kalorifere koy yada tavaya at bi ters duz yap tak duzelir

Tepkiler: muhammettvurucu ve tayfunerdogmus1

Ccihat67

Üye
Hocam şarjdayken oyun felan oyna ısınsın

mntsfth

Kapalı Hesap
Kardeş bu işler şakaya gelmez, Allah korusun patlar.
Bir an önce bir servise göster

Tepkiler: B.A.R.O.N
Cihazın en düşük çalışma sıcaklığı kaç ?

Kontrol

Üye
Şarja takip ağır bir oyun oyna işlemciyi zorla isinir ama riski ne olur bilemem bu arada böyle entel dantel hatalar hep sana denk geliyor

Tepkiler: BRKTNL
Başka bir batarya ile dene.

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın en düşük çalışma sıcaklığı kaç ?
hocam şarj filmi sıkıntılı çıktı ya. şarj soketinin üstünde metal bişey var onu çıkardım. şarj olmaya başladı (kasanın içinde)daha net olmak gerekirse : sorun bu entegrede

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
O nasıl bişey la banada ekran sıcaklığı yüksek parlaklık yükseltilemiyor gibi bişey diyor
Ama benimki note 3 lerde genel sorun ekran parlaklığı sonda gta sa oynayınca yapıyor

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
O nasıl bişey la banada ekran sıcaklığı yüksek parlaklık yükseltilemiyor gibi bişey diyor
Ama benimki note 3 lerde genel sorun ekran parlaklığı sonda gta sa oynayınca yapıyor

Kitkatta yeni moda o ya işlemci ekranın hemen arkasında oldugu için ve aydınlık ne kadar fazla olursa ekran sıcaklığı arttığı için sıcaktan ekranı çatlatma riski oluyor.

ishak388

Üye
telefona fazla yükleniyorsun aynı benim gibi ondandır biraz az oyun oyna

Anil-D

Üye
Arkadasim ne sorunmus bu böyle vay be

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Kitkati yüklemez olaydik 4.3 daha iyiydi ne zamanki 4.4.2yi yükledim şekerim yükselmeye başladı

Tepkiler: BRKTNL