dRaJ3N
Üye
-
Konu Sahibi
-
Az isit kalorifere koy yada tavaya at bi ters duz yap tak duzelir
Başka bir batarya ile dene.samsung başımıza yeni icatlar çıkarıp durma bu nedir ya
Bu Arada Orjinal şarj aleti kullanıyorum - Usb kablosuyla pc dende denedim. başka şarj aletinide denedim. telefonu resetledimde. bataryayı da çıkarıp taktımbunun haricinde bişeyler varmı ?
hocam şarj filmi sıkıntılı çıktı ya. şarj soketinin üstünde metal bişey var onu çıkardım. şarj olmaya başladı (kasanın içinde)daha net olmak gerekirse : sorun bu entegredeCihazın en düşük çalışma sıcaklığı kaç ?
O nasıl bişey la banada ekran sıcaklığı yüksek parlaklık yükseltilemiyor gibi bişey diyor
Ama benimki note 3 lerde genel sorun ekran parlaklığı sonda gta sa oynayınca yapıyor
Vay demek kitkatın halt yemesiymişKitkatta yeni moda o yaişlemci ekranın hemen arkasında oldugu için ve aydınlık ne kadar fazla olursa ekran sıcaklığı arttığı için sıcaktan ekranı çatlatma riski oluyor.
Symbiandan soğudum. Androiddende geçiyorum yavaştanVay demek kitkatın halt yemesiymiş
4.3 gecilmiyormu
ben 4.2.2 ye fecmis geçmiş adamin onada gecilir heraldebootloadersiz geçersin
4.3 bootloadersiz sürüm vardır heraldeben 4.2.2 ye fecmis geçmiş adamin onada gecilir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?