Bendini
Üye
[Çözüldü]Freedom hata alıyorum. "no space left on system partition"
Menü + Start dediğim zaman bir süre please wait. yazısı çıkıyor ve daha sonra altta "no space left on system partition" uyarısı alıyorum. ve freedom u start edemiyorum.
Yetkilendirmede sorun yok. Cihaz Galaxy Gio, Cyanogenmod11 4.4.4 Kitkat stabil rom kullanıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ÇÖZÜM
Benzer sorunu yaşayanlar
System/app klasöründeki bir iki sistem uygulamasını doğrudan data/app klasörüne taşıdım bu link2sd ilede yapılabilir.
Daha sonra elle taşıdıysanız uygulamayı tekrar kurmak gerekir.
System klasöründe alan açılınca uygulamayı sorunsuz kullanabiliyorum.
Ve wipe data wipe cache partition, çerezler vs.. bi çok temizlik yaptım sorunu çözemedim systemin uygulamaları nasıl böyle doldu anlayamadım. Yukarıdaki çözüm işe yarıyor.
Freedom la Whatsapp plus donation kurup kaldırıcam zaten geçici bir süre çalıştırsam yeterliydi Tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. İyi forumlar.
Yetkilendirmede sorun yok. Cihaz Galaxy Gio, Cyanogenmod11 4.4.4 Kitkat stabil rom kullanıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ÇÖZÜM
Benzer sorunu yaşayanlar
System/app klasöründeki bir iki sistem uygulamasını doğrudan data/app klasörüne taşıdım bu link2sd ilede yapılabilir.
Daha sonra elle taşıdıysanız uygulamayı tekrar kurmak gerekir.
System klasöründe alan açılınca uygulamayı sorunsuz kullanabiliyorum.
Ve wipe data wipe cache partition, çerezler vs.. bi çok temizlik yaptım sorunu çözemedim systemin uygulamaları nasıl böyle doldu anlayamadım. Yukarıdaki çözüm işe yarıyor.
Freedom la Whatsapp plus donation kurup kaldırıcam zaten geçici bir süre çalıştırsam yeterliydi Tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. İyi forumlar.
Son düzenleme: