Uygulama [Çözüldü]Freedom hata alıyorum. "no space left on system partition"

Sponsorlu Bağlantılar

Bendini

Bendini

Üye
    Konu Sahibi
[Çözüldü]Freedom hata alıyorum. "no space left on system partition"
Menü + Start dediğim zaman bir süre please wait. yazısı çıkıyor ve daha sonra altta "no space left on system partition" uyarısı alıyorum. ve freedom u start edemiyorum.

Yetkilendirmede sorun yok. Cihaz Galaxy Gio, Cyanogenmod11 4.4.4 Kitkat stabil rom kullanıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ÇÖZÜM

Benzer sorunu yaşayanlar

System/app klasöründeki bir iki sistem uygulamasını doğrudan data/app klasörüne taşıdım bu link2sd ilede yapılabilir.

Daha sonra elle taşıdıysanız uygulamayı tekrar kurmak gerekir.
System klasöründe alan açılınca uygulamayı sorunsuz kullanabiliyorum.

Ve wipe data wipe cache partition, çerezler vs.. bi çok temizlik yaptım sorunu çözemedim systemin uygulamaları nasıl böyle doldu anlayamadım. Yukarıdaki çözüm işe yarıyor.

Freedom la Whatsapp plus donation kurup kaldırıcam zaten geçici bir süre çalıştırsam yeterliydi Tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. İyi forumlar.

Son düzenleme:

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
silip tekrar yukle belki sorun çözülür.

serif55

serif55

Üye
Freedom u sistem uygulaması yapıp telefona reset at bu şekilde denermisin kardeşim

NextWorld

NextWorld

Üye
Daha fazla alan yok diyor.
Hafızada temizleme yapınız.
Sonra tekrar deneyin.
Olmassa wipe cache/partition yapınız.
Denedikten sonra bilgilendirin.
iyi forumlar

Bendini

Bendini

Üye
    Konu Sahibi
silip tekrar yukle belki sorun çözülür.
İlk bunu denemiştim zaten.
Freedom u sistem uygulaması yapıp telefona reset at bu şekilde denermisin kardeşim
Zaten sistem uygulaması dostum hala çözemedim olayı.
Daha fazla alan yok diyor.
Hafızada temizleme yapınız.
Sonra tekrar deneyin.
Olmassa wipe cache/partition yapınız.
Denedikten sonra bilgilendirin.
iyi forumlar
Yaptım bunları bi çok kez format attım yine çözüme ulaşamadım.

Yorumlarınız ve ilginize teşekkür ederim. bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

Sistem uygulaması olayını tam olarak anlayamamıştım. Uygulama telefonda fakat link2sd yle sistem uygulaması yapmaya çalıştığımda yeterli depolama alanı yok diyor ne yapmam gerekiyor ?
İlk bunu denemiştim zaten.

Zaten sistem uygulaması dostum hala çözemedim olayı.

Yaptım bunları bi çok kez format attım yine çözüme ulaşamadım.

Yorumlarınız ve ilginize teşekkür ederim. bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

Sistem uygulaması olayını tam olarak anlayamamıştım. Uygulama telefonda fakat link2sd yle sistem uygulaması yapmaya çalıştığımda yeterli depolama alanı yok diyor ne yapmam gerekiyor ?
Link2sd le bellek bilgisine baktığımda Sistem %0 Boş /system Toplam:206 MB Dolu: 206 MB Boş :4,00 KB yazıyor.

bu sistemi nasıl temizleyebilirim ?Benzer sorunu yaşayanlar

System/app klasöründeki bir iki sistem uygulamasını doğrudan data/app klasörüne taşıdım bu link2sd ilede yapılabilir.

Daha sonra elle taşıdıysanız uygulamayı tekrar kurmak gerekir.
System klasöründe alan açılınca uygulamayı sorunsuz kullanabiliyorum.

Ve wipe data wipe cache partition, çerezler vs.. bi çok temizlik yaptım sorunu çözemedim systemin uygulamaları nasıl böyle doldu anlayamadım. Yukarıdaki çözüm işe yarıyor.

Freedom la Whatsapp plus donation kurup kaldırıcam zaten geçici bir süre çalıştırsam yeterliydi Tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. İyi forumlar.

Üst Alt