[ÇÖZÜLDÜ] Blog açmak istiyorum ama üç isim arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Morpheuz

Morpheuz

Üye
    Konu Sahibi
[ÇÖZÜLDÜ] Blog açmak istiyorum ama üç isim arasında kaldım
Merhabalar daha önceden bi konu açmıştım isim bulamıyorum diye :) Ve baya sonra aklıma şu üç isim geldi :
1- androidapkkulubu.blogspot.com - Android APK Kulübü
2- androidnoktasi.blogspot.com - Android Noktası
3- apkpoint.blogspot.com - APK Point (yani APK Noktası)
Eveet, şimdi bunlardan hangisi daha güzel olur ? Fikirleriniz alalım :)

Ve bu arada birde Türk bayrağı eklemek istiyorum şunları buldum (kodları ile birlikte tabii). Bunlardan hangisi güzel peki ?

Bulmasına buldum da bunu nasıl eklicem bilmiyorum. Yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa anlatsın lütfen.

Son düzenleme:

Luck Star

Luck Star

Üye
apkpoint daha global geliyor bana.

• Beğen
Tepkiler: KsmCN
Luck Star

Luck Star

Üye
1-3 iyi ortadakini sevmedim :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Malesef yok. HTML kodlarına bak biraz bulursun fazla bir şey yok.

Morpheuz

Morpheuz

Üye
    Konu Sahibi
apkpoint olarak karar kıldım. Konu kilitlensin lütfen

Jus7ice

Jus7ice

Üye
androgamepoint alınmışmıdır güzel olabilir
bayrak 3. Güzel

Morpheuz

Morpheuz

Üye
    Konu Sahibi
androgamepoint alınmışmıdır güzel olabilir
bayrak 3. Güzel
Kardeşim ismi apkpoint.blogspot.com olarak belirledim ve onu kullanıyorum. Bayrak meselesine gelince bende o 3. bayrağı istiyorum ama nereye nasıl koyacam bilmiyorum. görmüşsündür belki bazı sitelerde sol üstte kıvrılmış bayrak olur. Öyle istiyorum da dediğim gibi nasıl yapacağım bilmiyorum.

NextWorld

NextWorld

Üye
Kardeşim ismi apkpoint.blogspot.com olarak belirledim ve onu kullanıyorum. Bayrak meselesine gelince bende o 3. bayrağı istiyorum ama nereye nasıl koyacam bilmiyorum. görmüşsündür belki bazı sitelerde sol üstte kıvrılmış bayrak olur. Öyle istiyorum da dediğim gibi nasıl yapacağım bilmiyorum.
koddostunda var ;)
Ayrıca kaliteli blog yapacaksanız
Karşılıklı backlink yapabiliriz :cool

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Apkpoint 2. Nolu bayrak :oke:

• Beğen
Morpheuz

Morpheuz

Üye
    Konu Sahibi
koddostunda var ;)
Ayrıca kaliteli blog yapacaksanız
Karşılıklı backlink yapabiliriz :cool
Aslında sadece üzerinde zaman geçirmek için bu yazlık açtım. Artık pek paylaşım yapmıyorum ama kapatacakta değilim tabii.

• Beğen
Tepkiler: NextWorld
incimsi01

incimsi01

Üye
hocam bayrağın kodunu Header kısmından sonra ekle sen üstte belirir o kodu gereği eğer yapamassan ana sayfan var ya kayitin ilki onun HTML kisminin en altına yapistir

• Beğen

Üst Alt