COWON media player AC3 " 6CH ses olarak çalıyor ve video izlenebiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

007mert1987

Üye
    Konu Sahibi
COWON media player AC3 " 6CH ses olarak çalıyor ve video izlenebiliyor

Cowon media player :
Tüm dosya formatlarını çalabiliyor.Aynı zamanda ac3 video izleyip müzik dinleyebiliyorsunuz.
6 CH kanal olarak sesi bozmadan ayırıp çalabiliyor. Bu bir ayrıcalıktır. Örneğin ; Ses kartınız 5.1 veya 7.1 ama sizde windows 7 var, fakat tüm kanallardan ses alamıyorsunuz.Çünkü bunun sebebi sizde bulunan müzikler, 2Ch ( 2 kanal stereo) bu sorunu bu program ortadan kaldırıyor.
Bu programı bulana kadar windows 7 den tekrar xp ye geçmeyi istiyordum ama bu programı bulduktan sonra fikrim değişti.
Bende 5.1 ses kartı ve sistem var fakat bass sesini başka playerlerda alamıyordum, bu programı kurduktan sonra tüm kanallardan sesi net ve yüksek bir şekilde alabiliyorum.Video izlemekte bir ayrıcalık zaten: Tüm sesleri kanallara ayırdığı için film keyfide bir hayli güzel oluyor.
Extradan msn ne dinliyorum eklentisi, klavye media tuşlarına uyumlu olması,Media toolbar tarzı isteğe bağlı özellikler.. gibi birçok özelliği bulunuyor.

Tamamen ücretsizdir program.Kesinlikle indirip denemeniz lazım , pişman olmayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: rohat_2009
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt