Counter Strike for Symbian^3 Anna Belle Singed [Updated] v 0.7.8 [67 MB]

MaxipmaN

Üye
hackleyemeyen kaldımı ya

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
yok sadece download yazanlar dan bir tanesini indir men yeterli diğerleri alternatif link

5800 da çalılmıyor quake 2 çalışmasına rağmen oyuna tıklıyorum açılmıyor

Onunla ilgisi yok. Bu oyun quake 2 tabanlı değil quake 3 arena tabanlı. Normalde çalışması lazım.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/quake-3-efsane-fps-5800-ve-n97-3-315288.html

Gerekirse nofpu sürümü indir fpu güçlü olmayabilir 5800 ın.

Ve P.I.P.S indirmek zorundasın:

Önce pips kur tekrar açmayı dene çalışmazsa ÜSTÜNE bunu kur hafıza kartına:

- - - Eklendi - - -

PIPS i telefon hafızasına kur!

Tepkiler: asigsasi

Pardon kardeş ben quake2 tabanlı sandım quake3 5800da randımanlı bir şekilde çalılmıyor kasıyor yani ben denemiştim verdiğin videoda da kasıyor

Beni kınamayın ama tel hackleyemedim şu klavyenin signedi yokmu

Kardes ben mobilden indirmek istiyorum .

MaxipmaN

Üye
zippyshare ile mobileden indirme yapıyordum ben

LimePie

Üye
Teşekkürler sağolasın.

artar

Üye
arkadaşlar en usb otg ile klavye bağlayın gayet stabil oynanıyor . oyuna girdikten sonra çıkışa basın oradan setup controllerden tuşları ayarlaya biliyorsunuz yalnız sadece ok tuşları ve sayıları algılıyor kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

Malesef bilgisayarım yok. Neyse bir yerden atacaz artık Oyun için de teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Acaba telefona fare takıp oynanmaz mı ?

arkadaşlar en usb otg ile klavye bağlayın gayet stabil oynanıyor . oyuna girdikten sonra çıkışa basın oradan setup controllerden tuşları ayarlaya biliyorsunuz yalnız sadece ok tuşları ve sayıları algılıyor kolay gelsin

Şimdi ben otg aldım fare ile çalışır mı

Fare bi işe yaramıyor klavye gerek

Anil-D

Üye
counter oynanmıyo

virtual key var ama kurulurken sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün yazıyor 2000 yılından başlayıp tarih değiştirdim yine olmadı yardım lütfen.