costa rika

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
costa rika
ya arkadaşlar costa rika ülkesi hangi dili konuşuyor? Ben ispanyolca die bilıyorum ama pek emin değilim bilgisi olan yardmcı olabilirmi aceb:D

Mert

Mert

Üye
Doğru biliyorsun :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
evet ispanyolca konuşuyorlar

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
gece gece bu merak nerden geldi :)

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
kızın biri o ülkeden bir haftadır facedn msj atıyo bende şimdi karşılıp verim dyorum çeviri yapıp öyle knuşucz o yüzdn sordum :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
iyiymis sen Türkçe cevap yaz o bir zahmet çevirsin :)

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
hem o çevırecek hemde ben yk öyle yağma aga:D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
O Civardaki her ülke ispanyolca konuşuyor :) Zamanında ispanya koloni uğruna ayak basmadığı yer kalmamış.

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
bence yanls bılgi.amerika ıng brezlya portekizce kanada da ing peru kendı dıli yanı o bölgede ispanyolca knusan 3 ülke varmı ykmu

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bence yanls bılgi.amerika ıng brezlya portekizce kanada da ing peru kendı dıli yanı o bölgede ispanyolca knusan 3 ülke varmı ykmu
hayır güney amerikada brezilya dışında bütün ülkeler ispanyolca konuşuyo bu arada kanada da fransızca da konuşulur sadece ing deil

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
kanada da % 15 lık bır oranla franszca var

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
demek kı sen fransızcanhn en çok konuşulan bölgeye gtmşn:D HEM BUNU BEN DEMİYORUM ayna programı diyo.kanadada 4 e yakın dil konuşuluyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
demek kı sen fransızcanhn en çok konuşulan bölgeye gtmşn:D HEM BUNU BEN DEMİYORUM ayna programı diyo.kanadada 4 e yakın dil konuşuluyor
kanadanın 2 resmi dili var ayhan sicimoğlu da benimle aynı fikirde:D

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
farkındaysanz ben 4 resmi dili var demedhpm arkadaşlar 4 dil konuşuluyor dedim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt