Haber Cortana'nın Şaşırtan Arama Sonuçları

emz

Üye

Abi kısılmamış cihaz cidden yok Hani tüm lumia ailesini detaylı araştırdım bir tane işle tam takım cihaz yok Her birinde bir kenarından köşesinden göze batmayacak şekilde kısıyorlar Orası çok sıkıntılı

Bu arada TAİ'de Türkiye'de uçak üretiyor ama yerli mi oluyor? Ya da şu geçen yıl çıkan Türk yapımı insansız hava uçağı? En ufak transistörüne kadar hepsi ithal. Bunların hepsi Türkiye'de birleşiyor doğru ama hiçbiri %100 yerli değil. SAdece birleşim yapmakla üretim olmaz. Yani vestelde parçaları ithal ediyor ve onları sadece montaj ediyor. Abi o;parçaları bize de verseler bizde birleştiririz merak etmeyin o parçaları kendi ülkesinde üretip, hammaddesi yerlşi olup üretilirse işte o zaman yerli malı olur ki onu şimdiye kadar birtek aselsan yaptı onunda arkasınad kimse durmadı tutmadı. O nedenle şu an %100 yerli malı telefon yok

Tepkiler: H.TOGAN ve Aybin.Kilic
ben türk malı vs etiket koymamış demedim ama demek istediğim de hem fikiriz nokia donanım olarak geride casper ve turkcell de telefoncu değil ama tribünlere oynamak ayrı ona bakarsan ben telefonu alo diye kullanırız ama özellik işte

Tepkiler: Aybin.Kilic

dakamon

Üye

Sana katılıyorum. Nokianın da asus gibi hamle yapması lazım. Normalde asus ürünleri hep pahalı olmuştur ama zenfone larla onlarda bu algıyı kırdılar. Telefonlarının donanımını lumia da kullansan 1200 den aşağı olmaz ama 700 tl ye satıyorlar

Su gm discovery denilen plastik alet bomba ya ofis amerika parca cin montaj gebze : )

Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic

jasonwie

Üye
Beam me up deyin bi

Klozet Kapağı ile gönderildi.

alical33

Üye
Ben ozaman eksik bilgi edinmişim fason üretim dedikleri t50 için de geçerli ozaman

Tepkiler: emz
cortana'nın sesinden memlun kalmamışlar acaba bizde kim seslendirir

Kısılmamış cihaz görmek istiyorsanız 1520 ye bakmalısınız. Her şeyi ile tam bir cihaz bence. Şu Cortana Türkçe olsa da keşke biz de bulsak böyle gariplikler.

Pikkaccu

Üye
Cortana'nın en sevdiğim yanı daha insani olması. Siri'ye "Did you enjoy World Cup 14 ? " dedim. Bana final maçının skorunu söyledi, Google'da arattı. Cortana maç tahmini bile yapıyordu

emz

Üye
Cortana'nın en sevdiğim yanı daha insani olması. Siri'ye "Did you enjoy World Cup 14 ? " dedim. Bana final maçının skorunu söyledi, Google'da arattı. Cortana maç tahmini bile yapıyordu

Abi iddia kuponu doldurucam onunla . Bir gelsin, etkileyici de bir sesi olsun tadından yenmeyecekte işte bir gelse

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Hadi hayırlısı

İman Gücü ile gönderildi.