Bugün 110.000’den fazla test yapıldı ve 1.761 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımız artmaya devam ediyor. Kayıplarımız can yakıyor. Bu durumu durduracak olan birlikte tedbirlere uymaktır. Güç birlikte tedbirde.
12 daire iki bina site bahçemiz büyük ne hafta sonu yasagı nede verılen yasak saatlerine uyan var akşama kadar bahçedeler büyügüde çocuguda ve bunların başını acıki ögretmen çekiyor örnek olması gerekirken bahçeye topluyor bunlar hiçmi tv seyretmez veya söylenenleri dinlemezler ben salakmıyım çoluk cocuk çıkmıyorum
12 daire iki bina site bahçemiz büyük ne hafta sonu yasagı nede verılen yasak saatlerine uyan var akşama kadar bahçedeler büyügüde çocuguda ve bunların başını acıki ögretmen çekiyor örnek olması gerekirken bahçeye topluyor bunlar hiçmi tv seyretmez veya söylenenleri dinlemezler ben salakmıyım çoluk cocuk çıkmıyorumd
Daha düne kadar çin aşısı %91 üzerinde koruyor, deniyordu ama sonra biontech vurunsunlar diye delta varyantına karşı etkisiz diyor malum küreselciler.
2 aya kalmaz medya ve küreselciler hedefledikleri sayılara ulaşacaklar ve plandemi bitecek, aşı olmak isteyene de yerli aşılar vurulacak gibi görünüyor.
Mesaj birleştirildi:
Evet şimdide aşı olmayanların sağlık olduğunu kanıtlamak için haftada 2 defa test zorululuğu getirdiler.