QUANTİN Üye Ben bişey soracaktım benim tel. N73 avi mpeg4 video formatlarını izlerken program aşırı derecede takılıyor bi çözümünüz var mi? Teşekkür ederim.
Ben bişey soracaktım benim tel. N73 avi mpeg4 video formatlarını izlerken program aşırı derecede takılıyor bi çözümünüz var mi? Teşekkür ederim.
anl_tr Emekli Yönetici Konu Sahibi altugank' Alıntı: yha videolar ters dönüyoo Genişletmek için tıkla ... o ayarla ilgili, ayrlardan döndürmeyi sag elli yap olur. basarkunter' Alıntı: saol Genişletmek için tıkla ... rica ederim erolkanka' Alıntı: Ben bişey soracaktım benim tel. N73 avi mpeg4 video formatlarını izlerken program aşırı derecede takılıyor bi çözümünüz var mi? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... ram düşük maalesef çözüm yok...
altugank' Alıntı: yha videolar ters dönüyoo Genişletmek için tıkla ... o ayarla ilgili, ayrlardan döndürmeyi sag elli yap olur. basarkunter' Alıntı: saol Genişletmek için tıkla ... rica ederim erolkanka' Alıntı: Ben bişey soracaktım benim tel. N73 avi mpeg4 video formatlarını izlerken program aşırı derecede takılıyor bi çözümünüz var mi? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... ram düşük maalesef çözüm yok...
paradoxin Üye ya arkadaslar tamam paylasandan Allah razi olsunda bende 3250 var yukledim programi actim iyi guzel oynatiyo felan ama programi kapatip birdaha actigimda bu sefer seri numarasi istiyo yani tek kullanimlik bendemi gariplik var sizdemi anlamadim .s .s
ya arkadaslar tamam paylasandan Allah razi olsunda bende 3250 var yukledim programi actim iyi guzel oynatiyo felan ama programi kapatip birdaha actigimda bu sefer seri numarasi istiyo yani tek kullanimlik bendemi gariplik var sizdemi anlamadim .s .s
fedka Üye arkadaşlar ben bunu yükleyemedim güvenlik uyarısı veriyo yüklemiyo yarımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben bunu yükleyemedim güvenlik uyarısı veriyo yüklemiyo yarımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
35cihan35 Üye Bunun sisx olanı da koyarsanız çok memnun olurum bu desteklenmiyor diyorda şimdiden teşekkürler.. Var sa da haber verir misiniz
Bunun sisx olanı da koyarsanız çok memnun olurum bu desteklenmiyor diyorda şimdiden teşekkürler.. Var sa da haber verir misiniz
fetihkervan Üye hangi filmi atarsam atayım ses çıkmıyor core de değil divxde de ses çıkmıyor nasıl çözebilirm