CorePlayer v1.2.0 UIQ3

yha winzip yüklemiyo rar çalıştırmıyo onun programını yüklyüyorum gene çalıştırmıyo oooofff kuramadım bi şu programı n73 e yhaaaa

mFmmFm

Üye
M600i Series Uiq telefon olmadığı için bu programı yükleyemezsin..

m600i series uiq telefondur ve program çalışıyor güvenlik hatası alan arkadaşım önce telefonunu signed yapmalısın:

burda anlatılmış yapabilirsin.

M600İ YE BUGÜN KURDUM ÇOK GÜZEL ÇALIŞTI TEŞEKKÜRLER.

dhiz

Üye
şifre istiyor

arkadaşlar bilmeden yanliş bilgi vermeyeli m600i uıq3 destekli bir telefondur ben yukledim gayette güzel kullanıyorum

spac3

Üye
Arşiv içindeki diğer programa imei numaranızı girerek "generate" tıklayın ve orda çıkan seri numarasını telefona yazın. Diğer menüsünden "TAMAM" ı seçin. Bu şekilde oluyor.
Paylaşım için teşekkür ediyorum.

ygr

Üye
ey vallah kardeş eline saglık

sokarus

Üye
yani ferre senden baskasıda bu işi toparlayamazdı diger upload yapanlar cogu linki oldurmus bide os9,1 gibi niteliklerine gore duzenleyebilirmisin?

E71'de kurdum. Divx player son versiyonda ses codeci eksiğinden sadece görüntü alabildiğim bir dosya vardı, Coreplayer ile ayrı codec aramaya gerek kalmadan bu sorun ortadan kalktı.
Çok teşekkürler.

ahmilhan

Üye
Kardeşim bende N95 8GB war programı kurarken bi dosyanın eksik olduğunu söylüyordu ben kurmaya dewam ettim. Program başarılı şekilde kurulmuş gözüküyor fakat çalışmıyor. Bi önerin warmı_?

Mete_

Üye
Teşekkür ederim

saolasın kardeşim ALLAH razı olsun..

arkadaşlar n 79 telefon aldım internette videoları açmıyor

Nokie E51 de deneyelim, Teşekkürler