ROJEK Üye çilekeş kardeş programın tanıtımında FLV dosyalarını açar diye yazıyor FLV dosyasını açmaya çalıştım malesef açmadı sorunun ne olduğunu yazarsan sevinirim...
çilekeş kardeş programın tanıtımında FLV dosyalarını açar diye yazıyor FLV dosyasını açmaya çalıştım malesef açmadı sorunun ne olduğunu yazarsan sevinirim...
oguzreis Üye core player alanın en iyilerinden, Türkçe side bizim gibiler için çok iyi, çook teşekkür ederim
hkn08 Üye slm tşkr ederim saol --------------- Ekleme --------------- kardes ben kuramadım ıml mi istiyor ne ******i de bulamadım bi yardımcı olursan sevinirim
slm tşkr ederim saol --------------- Ekleme --------------- kardes ben kuramadım ıml mi istiyor ne ******i de bulamadım bi yardımcı olursan sevinirim
BY__ruzgarrr Üye arkadaşlar ben e71 yeni aldım hiç pro yükleyemiyorum hafıza kartına atıyorum tele taktığımda desteklenmeyen dosya olarak gösteriyor nasıl yapmam lazım
arkadaşlar ben e71 yeni aldım hiç pro yükleyemiyorum hafıza kartına atıyorum tele taktığımda desteklenmeyen dosya olarak gösteriyor nasıl yapmam lazım