CoreCodec CorePlayer v1.3.2

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
eyv. millet reca ;)

drnoname

drnoname

Üye

Ya üstad eline sağlık program süper. Ama bir sıkıntım var. Program bazı FLV dosyalarını çalıştırırken bazoalrında On2 VP6 codec hatası veriyor. Yani codec desteklenmiyor diyor. Ne yapabilirim bununla ilgili???? :(

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
dosya core player'ın tanıdığı 1 codec ile çekilmemiş sanırım. yani o codec'in ilgili çözümlemesi yok core playerda.

karcepoyt

karcepoyt

Üye
arkadaşlar teefonu nasıl hacklicem veya sertifika sorununu çözebilirim yardımcı olursanız...............

yerim_seni56

yerim_seni56

Üye
İndirmedi :S Sorun Düzelene Kadar Alternatif Link Verirmisin..??

harun_30

Üye
nasıl sertifika alıyorz

bulentba

bulentba

Üye
çok saol gardaş

faceofftr

faceofftr

Üye
teşekkürler deneyeceğim

burki2

Üye
sertifika hatası veriyor ne yapmam lazım

korsantv94

korsantv94

Üye
Teşekkürler....

thecentilmen

thecentilmen

Üye
kardeş programı yükleyemedim
yardımcı olurmusun

blackface

blackface

Üye
Çok Teşekkürler:oke: Core player 4ever:)

realist47

Üye
sağol teşekürler gardaş

ahmetkaya34

çalışıyor

devvrim

Üye
n96 da film izlerken takılma oluyor ne yapabılırız

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca... ;)

devvrim

Üye
bana yardımcı olmayacakmısın arkdaşım

tusubasa

Üye
habli biprogram var indir dikat habli programını telefonun haafızasına yukle onu xploreyiindir ikisini yukle tarihlrei ayarlayarak telefon tarih baska taraihden bahsetmıyom inder .exede indir bunu googleden n73 sertifika de cıkar onuda telefona at x ploreyı ac 0 bas 4 menuyu onayla menuden cık programı kapatma habli ac menu1 dıyo onu tıkla sonra yes de son x plorereyı ac yukledıgın exe programı olan inder onu c:sys:bin dosyasına ıcıne at kapat telefonu olay bıttı guvenlık olayı dıye bısey kalmadı yanı ıstedıgın herseyı yukleyebılırsın bu basıt bıraz karısık ama kolay tşk

--------------- Ekleme ---------------

n96 da 4 mp4 flımı yapma 3gp yap gır arma kısmına FREEZ YAZ TELEFONUN EKRANIN 320 240 YAZ NETLİĞİ1 YAP ALSAN plazmanın 8 katı netlıgınde kasmadan ılerı sarmada zorlanmadan izle kardes kolaygelsın

frez dediğim videoları telefonda 3gp olrak ekranı kucultur gercıben onu yapmada atıyom oldugu gıbı ızlıyom bıraz mg fazla ama 4 luk kulanıyom

netliği 3yapsan 8 9tane atarsın flım normal olarak yanı tabı 3 te televizyonun 4 katı net hesap et mg dusuyo cunku

sabır cok onemlıdır ogrendıgınızde aaa ne kadar kolay dıceksınız

rooster1905

rooster1905

Üye
Ya üstad eline sağlık program süper. Ama bir sıkıntım var. Program bazı FLV dosyalarını çalıştırırken bazoalrında On2 VP6 codec hatası veriyor. Yani codec desteklenmiyor diyor. Ne yapabilirim bununla ilgili????

aynı sorun bende de var peki videoları oynatabilieceğimiz bi pro. var mı arkadaşım ? :(

bulentba

bulentba

Üye
tşkler

Takipçi Satın Al

Üst Alt