CoreCodec CorePlayer v1.1.2 S60v3

aksef500

Üye
harika bişey bu yaa arayaıp da bulamadıgım bi program ellerine sağlık n 73 de süper çalışıo..

comane

Üye
kardeş ben bunu kurdum ama ne mp3 ne mp4 hiç birini görmüyo ne yapmam lazım

Buna benzer bi program verilmişti çok yararlı bu programlar çevirme derdinden kurtuluyoruz

aladdin

Üye
ya kardeş ben n80 de kurdum çalıştıktan sonra çıkıp bir daha açtım bu kez seri numarası gir diyor yardımcı olabilirmisiniz?

noman

Üye
çok teşekkürler

safakk

Üye
ya kardeş ben n80 de kurdum çalıştıktan sonra çıkıp bir daha açtım bu kez seri numarası gir diyor yardımcı olabilirmisiniz?
bende hiç öyle bir sorun vermedi ama herhalde sen yüklemede bir hata yaptın sana önerim ptogramı yeni baştan kesintisiz yükle ve telefonuna en başta cora code u yüle bence sorun çözülecektir

genc1

Üye
emegine saglık bi deneyelim

ben bunu kullanıyorum ama nedense videoları sesden daha hızlı oynatıyo ve bazende sesde takılmalar oluyo benim telefonom n73 ve bana kalırsa en iyisi divx player son sürüm.n73 kullanlara tavsiye ederim.
evet bu olay bende de var acaba en ideal ayarlar hangisi ve en net sesi almak için hangi ekolayzırı seçmek lazım çünkü cızırtı yapıyor

falcon95

Üye
paylaşım için teşekkürler

çok teşekkürler harika bi program elleriniz dert görmesin

--------------- Ekleme ---------------

bende de öle bi sorun yok 5700 sorunsuz çalışıyor tekrar teşekkürler...

lahana1

Üye
tşk. kardeş çok güzel bi program. keşke wmv ve flv de oynatsa.

program çok güzel yanlız wmv dosyasını açmıyo bunun için bi ayarmı gerekio acaba

schumici

Üye
ohh yaa böyle hem müzik hemde video oynatabilen programlara bayılıyorum her biri için ayrı program kurmaktan çok daha süper hafıza kartı alır almaz yüklüyorum hemen telefonuma sağolasın ellerine sağlık

omen632

Üye
tşk core player indirim ve yükledim ama sadece tlf hafızasını tarıyor gibi onun bir ayarı varmı

Arkadaşlar N73 Me Için Oluyormu Bu Proğram

omen632

Üye
tşk ben kurdum sonra ****** kodunu istedi sadece tlf hafızasını görüyor bir ayarı varmı

sağolasın kardeş,
Allah razı olsun emek harcamışsın.

Eyvallah.