gumusss Üye ben bunu kullanıyorum ama nedense videoları sesden daha hızlı oynatıyo ve bazende sesde takılmalar oluyo benim telefonom n73 ve bana kalırsa en iyisi divx player son sürüm.n73 kullanlara tavsiye ederim.
ben bunu kullanıyorum ama nedense videoları sesden daha hızlı oynatıyo ve bazende sesde takılmalar oluyo benim telefonom n73 ve bana kalırsa en iyisi divx player son sürüm.n73 kullanlara tavsiye ederim.
MeKaNsIz_MaZLuM Üye P_O_W_E_R' Alıntı: CorePlayer CorePlayer™ önceki sürümleriylede çok başarılı olduğunu kanıtladı.Bu player S60 V3 telefonlar için dizayn edilmiş en iyi mp3+video playerdir. Desteklediği Ses Formatları MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi Desteklediği Video Formatları H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1 Genişletmek için tıkla ... SAOL KARDEŞ
P_O_W_E_R' Alıntı: CorePlayer CorePlayer™ önceki sürümleriylede çok başarılı olduğunu kanıtladı.Bu player S60 V3 telefonlar için dizayn edilmiş en iyi mp3+video playerdir. Desteklediği Ses Formatları MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi Desteklediği Video Formatları H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1 Genişletmek için tıkla ... SAOL KARDEŞ