core player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanerko

Üye
tesekkürker kardes düzeldi

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
sertifikayi hallettim şimdide güvenilmeyen sunucudan indirilen uygulama yüklenemez diyor :(

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
hacklemeyi yapamıyorum . Bazı linkler gördüm hackle ilgili ama o terimler bana yabancı geliyor. :(

sanerko

Üye
kardes telefonun ney ? Video programlarinda v1.1 2 core player var signed sertifika istemez 2008 yap telin tarihini yukle ayni videolari oynatiyor

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
n79 kullanıyorum. Kardeş sertifika da sorun çıkmıyor ama güvenilmeyen sunucudan indirilen
uygulama yüklenemez diyor... Ilk önce sertifika da sorun çıkıyordu onu hallettim tekrar yüklemeyi denedim bu kez de yukarıda yazdığım çıktı karşıma :( nasıl olacak bu iş anlayamadım...

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Mobile_Security bu ne nerden indireceğim diğerlerini nerden bulacağım hiç birşey anlamadım

mstf_l

mstf_l

Üye
hepsi o konuda var dikkatli oku

Tuba

Tuba

Üye
Mobile_Security bu ne nerden indireceğim diğerlerini nerden bulacağım hiç birşey anlamadım

1. Mobile_Security uygulamasını kurun. * Reset ile ilgili birşey sorarsa hayır diyin.

2.
tmquarantine klasörünü x-plore aracılığıyla olduğu gibi C'ye atın. Ama tekrar dikkatinizi çekiyorum klasör halinde atın içindekileri falan değil.

3.
1'de kurduğumuz program varya hani (menüde kırmızı ikon çıkar zaten) ona girin
options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın. (yani oradaki 3 dosyayı da restore yapacaksınız- geride dosya bırakmayın)

4.
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion adlı programı kurun ve içine girince 2 tane yama görürsünüz. onları aktif yapın. (Aktifken yeşil olur, pasifken ise mavi) Yükledikten sonra internete bağlanma probleminiz olursa Mobile_Security silersiniz. İşte bu kadar.

Eksik bir yer yok galiba biraz kısa oldu. Ama ne yaparsınız zaten kısa bir yöntem. Sorun çıkarsa yardımcı oluruz.

http://www.maxicep.com/attachments/97609d1318444876/

önce buraya kadar yap bakalım hack olmaz ise sonraki işlemleri yaparız...
linkte lazım olan tüm programlar var...

Ekli dosyalar

Tuba

Tuba

Üye
Terimlerin yabancı olmasına bakma arkadaşım programı kurunca tüm terimler tanıdık olur bahsedilen her terimi görürsün..
şimdi salt okuyorsun karışık tabi uygulamalı yap :)

mstf_l

mstf_l

Üye

Mustafa konu o kadar karışık hazırlanmış ki hiç bilmeyen için gerçekten zor ve karışık arkadaşın yardım alması lazım...

Konu aslında karışık değil biraz uzun dikkatli okumak lazım sadece

ama konu uzun gercekten biraz kısaltmak lazım millet bakıyor uzun kafası karısıyor hemen acaba zor bir islem mi

Tuba

Tuba

Üye

Konu aslında karışık değil biraz uzun dikkatli okumak lazım sadece

ama konu uzun gercekten biraz kısaltmak lazım millet bakıyor uzun kafası karısıyor hemen acaba zor bir islem mi

konu gereğinden fazla uzatılmış ben anladığım halde sıkılıyorum okurken daha öz hemen işlemlere geçecek şekilde aktarılmalı ordan başka link başka konuya arada başka şeyler haliyle kafa karışıyor insanın..

sanerko

Üye
dogrudur bende aksam format attm bununla yaptim sabah anlatimi uzun yapmasi basit

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar x plore yükledim sonra Mobile_Security de kurdum ama daha sonra Mobile_Security i açıp işaretleyecegim o 3 dosya görünmedi

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
hepsini yaptım başarılı olup olmadığını nasıl anlayacağım

'h716043'

'h716043'

Üye
ınanu ban yakındır sana :)

Tuba

Tuba

Üye

konu gereğinden fazla uzatılmış ben anladığım halde sıkılıyorum okurken daha öz hemen işlemlere geçecek şekilde aktarılmalı ordan başka link başka konuya arada başka şeyler haliyle kafa karışıyor insanın..

bu mesajım ile kimsenin emeğini hiçe saymadım gerçek bu konu sahibine sorsanız O da bu durumu kabul eder...

Güzel konu kesin çözüm pek çok kişi yararlandı hiç bilmeyenler için çok karışık geliyor ben kendi telefonumu hackledim terimleri de biliyorum ne yapılacağınıda ama okurken karıştırdım bir an...

Yazdıklarımın doğru anlaşılmasını rica ediyorum...

sanerko

Üye
haklisin kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt