core player avi?wma?

Sponsorlu Bağlantılar

ekko

Üye
    Konu Sahibi
core player avi?wma?
corecodec son versiyonu yükledim telim e65 - avi video yu ve wma müzikleri açmıyor . desteklenmeyen format biçimi diye bir hata çıkıyor. yardım pls

• Beğen
Tepkiler: ametlim ve kayfuuu

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
6600 da böyle sorun yaşamadım gayet güzel oynatıyor.

elmyra

Üye
evet core pleyer en sorunsuz video ve müzik programıdır

ekko

Üye
    Konu Sahibi
bluetoot la gönderdiğim dosyayı mesajlardan açmaya çalışınca böyle bi sorun çıkıyor acaba gelen dosyayı real player mi okuyor. ccore gelen dosyayı açması için bir takım işlemlermi gerekiyor acaba bilen varsa yardım bekliyorum.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
bluetoot la gönderdiğim dosyayı mesajlardan açmaya çalışınca böyle bi sorun çıkıyor acaba gelen dosyayı real player mi okuyor. ccore gelen dosyayı açması için bir takım işlemlermi gerekiyor acaba bilen varsa yardım bekliyorum.

öyle desene kardeş şimdi yapman gereken ilk iş fexplorer gibi programa gir gelen kutusuna girip avi dosyasının üstüne gelip yola git ile bulunduğu klasörden galeriye taşı coreplayer i aç aviyi seç oynatır...:oke:

ekko

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol daha önceki tel.lerde aynı taşıma işlemini yapıyordum anlaşılan bundan kurtuluş yok mesajlara gelen video ve ses dosyasını direk açma ve kaydetme ihtimali yok demek ki yeni çıkan programlarlada bu çözülmüyor . teşekkürler kardeş

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
çok sağol daha önceki tel.lerde aynı taşıma işlemini yapıyordum anlaşılan bundan kurtuluş yok mesajlara gelen video ve ses dosyasını direk açma ve kaydetme ihtimali yok demek ki yeni çıkan programlarlada bu çözülmüyor . teşekkürler kardeş

önemli olan açması değil açmaması için ikonu bu yüzden değiştirdim çünkü galerideki resimlere saldırıyordu dosya yöneticisi olarak şiddetle x-plorer i tavsiye ederim bu pogramla mesajlardan dosya taşıyınca kabuk bırakmıyor yani mesajlardan da silyor tavsiyem budur 385 tane mp3 bir tıkla galeriye taşıdım...:)

cobalt967

Üye
Sağol

bark_41

bark_41

Üye
arkadaşlar bendede n95 var core codek playeri yükledim iki avi formatında filim yükledim tele birisi çok güzel çalıştı diger filimde ise görüntü var ses yok ..AAC3 audi desteklenmiyor gibi bi yazı çıkıyor bunu düzeltmemiz mümkünmü..birde filimde alt yazı var ama alt yazılarıda göstermiyor...daha gelişmiş bir dvd,dvix oynatıcı proğram varmı..???şimdiden teşekkürler..

J.T.white

J.T.white

Üye
tşk

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
acması lazım

mevlut

Üye
bu proğram sizde wmv uzantılı videoları oynatıyormu arkadaşlar ???

PAPADOC

PAPADOC

Üye
mesajlardan açma dosyayı klaöre taşı öyle aç derim ben öyle yapıyorum

ndr_89

Üye
slm arkadaslar link nerede yaa ben nasıl sahıp olabılırım bu programa bendede var aynı sorun

mevlut

Üye
papadoc kardeş zaten bende öyle yapıyorum ama açmıyor wmv desteklemiyor bu pro sende wmv videoları izleyebiliyormusun bende sadece ses çıkıyor görüntü yok!

By_eLeN

Üye
paylaşım için teşekkürler

ugur_utlu

Üye
iyide arkadasşlar link nerde

safakk

safakk

Üye
:@:@:@:@ekim 2007 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:@:@:@:@

bilocanali

Üye
cora pleyer lerin bütün sürümleirni yükledi ama hiçbirini yükleyemedim e65 e uygun bir bi ore player yokmu yardımcı olurmusunuz?

Qurabiye2612

Üye
teşekkürler...