Core Codec Core Player v1.36.7427 176x208

Sponsorlu Bağlantılar

мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
bunun E 63 te çalışanın linkini verirmisiniz lütfen :)

sedat_17

sedat_17

Üye
Tesekkürler

resoga

Üye
tskr

denizci35

denizci35

Üye
bu programa url kaydedebiliyormuyuz

cebim

Üye
Patch i yüklemeden önce sorun yok aspirin istiyor onun için de patch i yüklüyoruz ama sonradan dil değişimi oluyor sanırsam desketlenmeyen bir dil hepsi kare kare kare başka bişey yok. Türkçe olmasına gerek yok en azından ingilizce olsa o bile yeterdi. Bide ben görünümü güzel diye indirdim. Tabi o kabuk ayarlarından değişiyordur fakat orayıda bulamıyorum :D

мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
bunun E 63 te çalışanın linkini verirmisiniz lütfen:allalla:

serhatcan350

Üye
tesekkür

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
eyvallah sağol

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

Zymenn

Zymenn

Üye
Video oynatma programları içerisinde sanırım en iyisi bu.

cptalperen

cptalperen

Üye
paylaşım için teşekkürler :oke:

benbendedegilim

Üye
6630 da çalışmadı yardım lütfen ://

lozan123

lozan123

Üye
Teşekkürler.

__Toprak__

__Toprak__

Üye
arkadaşlar lütfen biri şu yükledikten sonraki dil problemi hakkında bir çözüm söylesin :allalla: sadece ben miyim kare kare karakterler gören? ya da en azından bu tür sorun yaşayan arkadaşlara dil değiştirmek için menünün neresine girmemiz gerekiyor resimli olarak paylaşılırsa, biz karakterleri göremediğimiz için en azından resme bakarak dili değiştirebiliriz :hmmm bu arada şuan farkettim birkaç arkadaş daha var bu sorunu yaşayan, yardımcı olmanızı umuyoruz bize. program açıldığında anlaşılan tek yazı coreplayer logosu, gerisi ufak kareler şeklinde tüm karakterlerin..yani desteklenmeyip grafik olarak gösterilen dillerden biri seçili olarak gelmiş gibi, umarım anlatabilmişimdir :( menüye girip tıkladım birçok şeyi belki denem yanılma yöntemiyle başka bir dil tuttururum diye ama olmadı tabi.

Not: Telefon modelim Nokia 6630 ve en son firmware yüklüdür.