L-LumieRe
Üye
-
Konu Sahibi
-
aralarında pek fark yok Bütçene hangisi uygunsa onu al
cevapladıgın için saol
bi arkadaş e6750 yi alırsan daha fazla o/c imkanı sağlar diyor ama
benim anakartım tam bir o/c ye izin vermediği için pek fayda etmez diye düşünüyorum
bütçe olmadığı için yeni yeni anakart ve i serisi işlemciler alamıyorum bütçe buna yetiyor
napalım ev hali kullanım için arada oyun oynuyorum onun için yoksa o kadar performans canavarı pc ye ihtiyacım yok
oynadıgım en agır oyunlar crysis ve call of duty serisi ki onlarda pek hafif değiller ama pentium 4 2.8 GHz işlemciyle oynayabiliryorsam onun devri çoktan bitti. devri bitmek üzere olan core 2 duo seriside pentium 4 gibi beni 6 yıl idare eder diye düşünüyorum
bütçe olmadığı için yeni yeni anakart ve i serisi işlemciler alamıyorum bütçe buna yetiyor
napalım ev hali kullanım için arada oyun oynuyorum onun için yoksa o kadar performans canavarı pc ye ihtiyacım yok
oynadıgım en agır oyunlar crysis ve call of duty serisi ki onlarda pek hafif değiller ama pentium 4 2.8 GHz işlemciyle oynayabiliryorsam onun devri çoktan bitti. devri bitmek üzere olan core 2 duo seriside pentium 4 gibi beni 6 yıl idare eder diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?