Corby pro mu corby 2 mi samsung jet mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Corby pro mu corby 2 mi samsung jet mi
Başlıktan da anlaşılacağı gibi yeni telefon alacağım 3 ü arasında kaldım yardım edenlere teşekkür ederim :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
almışken sağlam bişey al bence.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bu 3ü arasından jet.

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Sağlam birşey alacak param yok bende seviyorum galaxy serisini ama pahalı .bende jet düşünüyorum ama corby 2 nin dış görünümü güzel :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
kesinlikle jet diyorum :oke:
tavsiye ederim.

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler jet alacağım..

william75

william75

Üye
Corby 2 sakın alma, telefonla konuşulmuyor bile. ekrana yanağın değdiğinde başkalarını arıyor ya da numaralara basıyorsun. Ayrıca mikrofonu da sorunlu.

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Bak bunu söylediğin iyi oldu kardeşim. samsungda bi telefonda öyle yapıyordu sinir oluyordum artık kesinlikle jet alırım teşekkürler

Canmutlu316

Canmutlu316

Üye
Kardesim ben corby pro kullanicisym kimseye bu lanet telefonu tvsiye etmiyorum. bi klavye sevdasina aldik bi ise yaradigi yok.

zombikiller

Üye
kesinlikle corby pro al yani b5310 o bende var 1.5 yıldır kullanıyorum mukemmel bi cihaz bu ozelliklerdeki telefonlar 550-800 ytl arasişnda neden fazla odeyesin degilmi al bence hemen tabi bulabilirsen
:aha:

----------Eklendi @ 19:48:21 ---------- Yazıldı @ 19:44:33 ----------

kardes telefonda seni sevmemistir heralde o da seni terkedecek:vur bende de var cok memnunum 2 yıl olcak film internet tv msn facebook hersey var yok yok sen bana aynı anda ard arda 4 dosyayı indirirken internette dolasıp gezebilecegin bi telefon sole bakalım:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...