Corby Pro için iPhone ve sixTheme Ver2 Temalarını deneyen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
    Konu Sahibi
Corby Pro için iPhone ve sixTheme Ver2 Temalarını deneyen var mı?
Samsung Corby için temalar buldum.İşte linkler ve videolar:

iPhone Theme Video

Download

Diğer tema şu videodaki: (sixTheme Ver2)

6'sı 1 arada.Sadece Corby S3650 ve S3653'de kullanılabileceği yazılmış.(Sadece bu versiyonlarda denenmiş olduğu da belirtilmek istenmiş olabilir)
Neyse tema şu sitede:
Üye olmadan indirilemiyor malesef.
Sitenin dilini G.Translate yardımıyla çevirebilirsiniz.
-------------------------------------------------------------
Benim sorum ise forumda bu temayı Samsung Corby PRO'da deneyen var mı? ya da sizce bu temalar Samsung Corby PRO'da da çalışır mı? Lütfen cevapsız bırakmayın...

junso

Üye
bende araştırıyorum bunları ama hiç corby pro için doğru düzgün bişey bulamıyorum :(
nasıl yüklendiğini bilen warsa paylaşabilirmi?

furkanguner

Üye
corby pro lazım bana !!!!

cleartdragon

cleartdragon

Üye
bendede corby pro var bu tur seyler firmwaresiz calismaz calisinca da ya klavye ya wifi calismaz

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
    Konu Sahibi
O zaman hiç gerek yok böyle şeylere.Bende bu temaları uygulamak istediğimden değil Corby Pro içinde geçerli olup-olmadığını öğrenip merakımı gidermek istedim sadece.Cevap için sağol.

selenn-89

Üye
Samsung Corby için temalar buldum.İşte linkler ve videolar:

-------------------------------------------------------------
Benim sorum ise forumda bu temayı Samsung Corby PRO'da deneyen var mı? ya da sizce bu temalar Samsung Corby PRO'da da çalışır mı? Lütfen cevapsız bırakmayın...
iyi akşamlar ben bu temayı samsung corby telefonuma indirmek istiyorum ama verdiğiniz siteye üye olamıyorum yardımcı olurmusunuz? o temaları bu siteye yükleyebilme ihtimaliniz var mı? o siteye üye olmaya çalıştım ama hata veriyor sürekli:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt