Corby Pro(B5310) şarj sorunu. Yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

gazeL_

Üye
    Konu Sahibi
Corby Pro(B5310) şarj sorunu. Yardım lütfen.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Telefonu dün aldım ve genel itibariyle hoşuma gitti. Ancak çözemediğim bir olay var. Araştırdım ama bulamadım. Telefonu şarja taktığım zaman "Bağlantı kuruldu" diyor ve başka hiç bir şey yapamıyorum. Telefon sadece şarj oluyor yani. Bu durumu açıklar mısınız?

Şimdiden teşekkür ederim.

linkinpark53

Üye
samsungun teknik servisisni aramayı düşün

gazeL_

Üye
    Konu Sahibi
O son çarem. Yine de teşekkür ederim.
Başka bir çözümü veya bir bilen yok mu?

hakan.c

hakan.c

Üye
bende pc ye taktığın zaman öyle oluyor normal şarja takında şarj oluyor ve kullanabiliyorsun..bencede teknik servisi ara

gazeL_

Üye
    Konu Sahibi
Dün bir telefoncuya gittim. Başka bir şarj aletinde denedim ve sorun düzeldi. Sanırım şarj aletinden dolayı böyle yapıyordu. Benim gibi sorun yaşayanlar yeni bir şarj aletiyle sorunu çözebilirler.

Almak isteyenlere de tavsiye ediyorum. 5800'dan daha iyi.

ayata185

Üye
ben telefonu alalı bir hafta oldu. şarjı bir gün zor gidiyor telfonun sizinkiler nasıl acaba?

impertore

Üye
Bede jarz olurken alarm çalıyor ve sessize almak zorunda kalıyorum :(( (şarzım nokia bu arada)

komando108

Üye
bende de var bı tane yenı aldım b5310 hıc hosuma gıtmedı herseyı guzel bı de sarj yerınden usb yerını aynı yapmasalardı ayrı olsaydı mukemmel bı telefon olurdu ama sarjı kıcık karıstırıor flash alrı telefon mazemeden kacmıslar ıbneler :)::):):)

samet4153

samet4153

Üye
Bende de vardı aynı sorun bugun telefoncuya gıttım aldım yenı sarj alatı ama bu seferde telefona takınca telı kapatıp acıyor ondan sonra normal sarj edıyor bu sızde bı sorun mu? :hmmm

malimalix

malimalix

Üye
Evet arkadaşlar corby pronun şarj olma konusunda büyük bir sorunu var! telefon hoş klevyesi olsun wi-fi internet olsun fakat yazın telefonu hiç kullanamadım. Şarj olmama sorunu vardı durmadan telefonu açıp kapatıyordu yeni şart aleti, batarya vs. denedim çözülmedi garantiye gönderdim nafile sonra tekrar gönderttik aldığımız yere ozamanda sadece pcye takıp sarj edebiliordum veya Usb input şarj ile telefonu kapatıp sarj edebiliyordum sadece. ama bugün yine şarj olmuyor. Kafayı yedirtecek bana! Ailede ilk samsung'u ben aldım ve pişman olduk diyebiliriz :/

mdygdy

Üye
ben cep teknısyenıyım bu bahsettıgınız sorunlarının tamamı kullanıgınız şarz aletlerınden dolayı pıyasada satılan ürunlerının %90 ı yan sanayı yada çin orıjnalı - sorunu sonuna kadar yok etmenız için alacagınız sarzın bıre bır orj olmasına dıkkat edın - yan sanayı ve cın orj şarzlar ıle bu şekılde cıhazlarınızı kullanmaya devam edersenız cıhazınıza çok farklı ve onarımı mümkun olmayan arızalar verebılırsınız sız telefoncuya gıdıp bana corb pro orj sarz ver dersenız sıze cın orj sarzı verır -bıre bır orj istedıgınızı söyleyın sıze kuçuk bır tıyo bıre bır orj sarzın fıyatı 20 tl-ile 25 tl arası daha asagı fıyata satılamaz malıyetı 18,70 tl herkeze orj urun kullanmayı tavsıye ederım ZÜMRÜT İLETİŞİM 03123531118

senaygndgn

Üye
valla bende internetten aldım 250 tl.şarj 1-2gün aldı yada ben öyle sandım,sonra şarjda ötmeye başladı,3.gün hiç şarj almadı.fişe takınca gstergesi çıkıyodu sonra kapanıp kalıyodu,tamir yada değişim için gönderdim kargo gidiş geliş 18.50 krş:)giden telefonun yerine başkası geldi bugün.tam 10 gün sonra.arıza mühimmiş demek.geldi ama ne geldi.şimdi şarjı sorunlumu bununda belli değil henüz ama karşıya sesim yerine bol cızırtı gidiyor.tövbe dedim bi daha net üzerinden telefon almam.bunun şarjını anlamadım bende.şarj olurken gösterge çıkıyo içinde 5-6 nokta oluyo ,tam dolduktan sonramı nedir bi süre sonra gösterge boş ama altta yüklem çizgisi gibi bişey çıkıyo,gidiyo gene geliyo.bu durum nedir acaba.sanki gene şarjda sorun çıkacak gibi geliyo:(((banada bilgi veren olursa sevinirim.((ben bu telefonu kırıcam galiba))

Üst Alt