Çoq Şaşırdım:) Deneyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
herbiden şaşıdım ya

c3r3n

c3r3n

Üye
cok ilginç

sacmabelki

Üye
cok ilginç ya güzel paylaşım şaşırdımmm:oke:

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
muhtemelen soradan kasma bi şehir efsanesidir,bu kadar tesadüf ancak eski Türk filmlerinde olur cunku :ehe

delrico

delrico

Emekli Yönetici
dostum cok ilginc yaaaa muhtesem bisi aslnda........

--------------- Ekleme ---------------

ilginc

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
şaşırtıcı.ama rastlantı olamaz.

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
bence tamamen uydurma, uçuş numarası diye verilen şeyin doğru olduğu nerden belli. zaten diğer bu tür spekilasyonlarda uçuş numaraları hep başka başka verilmiş..
bende bunla ilgili bir kaç örnek bulup ekledim. şaşırtıcı gibi görünsede herşeyin bi açıklaması vardır bence..:spr

-NewYork City 11 harften oluşur
-Afganistan 11 harften oluşur
-Ramsin Yuseb (1993 te ikiz kuleleri tehdit eden teröristin adi) 11 harften oluşur
-George W. Bush 11 harften oluşur
Bunlar tesadüf olabilir evet, peki ya aşağıdakiler?

-New york, Amerika’nın 11. eyaleti
-ikiz kulelere çarpan ilk uçağın uçuş numarası 11 di
-11 numaralı uçuş 92 yolcu taşıyordu 9+2=11
-Uçuş numarası 77 olan ve kuleye çarpan ikinci uçakta 65 yolcu bulunuyordu
6+5=11
-Olay 9 eylülde yani 9/11 de meydana geldi 9+1+1= 11
-911 ayni zamanda Acil Servis numarasıdır 9+1+1=11
-9 Eylül yılın 254. günüdür 2+5+4=11
-9 Eylül’den sonra yılın sonuna 111 gün kalır
-Madrid’deki 3/11/2004 ta meydana gelen terorist saldırısı ikiz kulelere olan saldırılardan 911 gün sonra meydana geldi

peki devamı sizce tesadufmu?
-Bildiğiniz gibi Amerikanın sembolü kartaldır;

Kuranda (9:11) numaralı ayet derki; Arapogullari’ndan biri zalim Kartalı uyandiricak.Zalim kartal öfkesini Allah’ın topraklarından(Arap toprakları) alacak.

İnsanlar çaresizlik içinde olayları izlerken birçok insan Kartal’ın yaptıklarını sevinçle karsilicak.ve en sonunda barış gelmek.(ayet numarasına bakin)

-alıntı-
çok ilginç:allalla:

Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
Bu iyice 23 numara filmine benzedi tırstım :)

ademvehavva

ademvehavva

Üye
sonunda ki altı köşeli yıldız ne anlama geliyor arkadaşlar yani yahudilerle ne alakası varmış ki.

_KadirşinaS_

Üye
İnanmıyorum yaaa.

JrSparrow

JrSparrow

Üye
way anasını

mavis45

mavis45

Üye
ilginç bilgiler

black_angel2123

black_angel2123

Üye
ilginççççç:yuru

ömer.faruk

Üye
ilginç saol

teomaxi

teomaxi

Üye
ilginç bir bilgi planlı bir şey olabilir

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
şaştım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bir an bende şoqqqqq oldum. Ayh çoqq şaşırdım.

Şu Türkçe'yi gördükçe katil olmamak elde değil...

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
NYC (New York City) de buna benzer birşey oluyor....

karides

Üye
ık Gökyüzü 11 Eylul olaylarinda ikiz kulelere carpan ucaklardan birinin ucus numarasi
Q33 NY imis
Simdi bir word belgesi aciyorsunuz tertemiz,
bu rakam ve harften olusan ucus numarasini kopyalıyorsunuz
Daha sonra bu yaziyi karakter buyuklugunu 72
(en buyuk) yapiyorsunuz
Yazi karakterini de "Wingdins" olarak
ayarliyorsunuz

SASIRACAKSINIZ emin oluntesadüf mü sa gerçek mi

Deneyin arkadaşlar sizde gerçekten çoq şaşırcaksınız..

Maalesef Oğuz, bu tümüyle uydurma kardeşim. Uçaklardan birinin uçuş numarası 11; diğeri de 77 idi. Bu tip asparagas haberler maalesef her yerde dolaşıyor. Anlayacağınız bunun gerçekle hiç mi hiç ilgisi yok arkadaşlar.

-NewYork City 11 harften oluşur
-Afganistan 11 harften oluşur
-Ramsin Yuseb (1993 te ikiz kuleleri tehdit eden teröristin adi) 11 harften oluşur
-George W. Bush 11 harften oluşur
Bunlar tesadüf olabilir evet, peki ya aşağıdakiler?

-New york, Amerika&#8217;nın 11. eyaleti
-ikiz kulelere çarpan ilk uçağın uçuş numarası 11 di
-11 numaralı uçuş 92 yolcu taşıyordu 9+2=11
-Uçuş numarası 77 olan ve kuleye çarpan ikinci uçakta 65 yolcu bulunuyordu
6+5=11
-Olay 9 eylülde yani 9/11 de meydana geldi 9+1+1= 11
-911 ayni zamanda Acil Servis numarasıdır 9+1+1=11
-9 Eylül yılın 254. günüdür 2+5+4=11
-9 Eylül&#8217;den sonra yılın sonuna 111 gün kalır
-Madrid&#8217;deki 3/11/2004 ta meydana gelen terorist saldırısı ikiz kulelere olan saldırılardan 911 gün sonra meydana geldi

peki devamı sizce tesadufmu?
-Bildiğiniz gibi Amerikanın sembolü kartaldır;

Kuranda (9:11) numaralı ayet derki; Arapogullari&#8217;ndan biri zalim Kartalı uyandiricak.Zalim kartal öfkesini Allah&#8217;ın topraklarından(Arap toprakları) alacak.

İnsanlar çaresizlik içinde olayları izlerken birçok insan Kartal&#8217;ın yaptıklarını sevinçle karsilicak.ve en sonunda barış gelmek.(ayet numarasına bakin)

-alıntı-

11 sayısının tesadüflerine gelince; bu şekilde tez üretilemez arkadaşlar. Adamlar işlerine geldiğinde harfleri toplamış; işlerine geldiğinde rakamları toplamış; işlerine geldiğinde de neyin bilmem kaçıncı sırasında olduğunun tespitini yapmış. Teori oluşturabilmek için, bir prensibiniz olur; bir kuralınız olur ve bu prensip tüm olaylarla (veya bir çoğuyla) örtüşür; ha o zaman "işin ilginçliğinden" bahsedersiniz.
- Örnek verecek olursak, Neden Afganistan'ın kaç harften oluştuğu yazılmış da Dubai'den bahsedilmemiş. Zira, aslında eylemin olduğu güne kadar Ladin, Dubai'de yaşamış ve saldırının sonrasında Taliban liderinin desteğini almıştır. Dolayısıyla burada (teorisyenin mantığıyla) Afganistan değil; Dubai değerlendirilmelidir.
- Bir başka misal, George W.Bush değil dir ki adamın adı; adamın tam ismi "George Walker Bush"tur. Hani 11 harf?
- Yine bir başka misal; Nev York'un harflerinin toplamından bahsedilmiş de; neden kulelerin asıl bulunduğu yer olan Manhatten'in harfleri toplanmamış acaba? Böyle saçmalık olur mu ya? Madem bir kural koydun, tüm durumlara uyması gerekiyor değil mi? Bu bence 23 adlı filmin hikayesinden ziyade, Ömer Çelakıl'ın hayal dünyasına yolculuğu andırıyor. Misalen, bu arkadaşımız da işine geldiğinde teorisini Hicri takvime; işine geldiğinde de miladi takvime dayandırıyor. Bu tüm rasyonel teori prensiplerinin ayaklar altına alınması anlamına geliyor ya; hadi neyse! İddia ediyorum, doğum gününüz üzerine bile iki gün kafa patlatın; bakın neler buluyorsunuz. Kendinizi evliya bile zannedebilirsiniz, şimdiden söyleyeyim. Ha ben size kanıtlanmış gerçek bir mucize söyleyeyim mi? ALTIN ORAN: İşte Yaradan'ın varlığının en güzel ispatı. İsteyen olursa bununla ilgili bir de başlık açarım.

Haydi iyi akşamlar, arkadaşlar.

looney

looney

Üye
ilginç :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...