Çoq Şaşırdım:) Deneyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Çoq Şaşırdım:) Deneyin
ık Gökyüzü 11 Eylul olaylarinda ikiz kulelere carpan ucaklardan birinin ucus numarasi
Q33 NY imis
Simdi bir word belgesi aciyorsunuz tertemiz,
bu rakam ve harften olusan ucus numarasini kopyalıyorsunuz
Daha sonra bu yaziyi karakter buyuklugunu 72
(en buyuk) yapiyorsunuz
Yazi karakterini de "Wingdins" olarak
ayarliyorsunuz

SASIRACAKSINIZ emin oluntesadüf mü sa gerçek mi

Deneyin arkadaşlar sizde gerçekten çoq şaşırcaksınız..

POWER

POWER

Üye
WAyy çok ilginç daha önce duymuş ama görmemiştim...SAğol...

irun

irun

Üye
yine maxi'de mevzusu geçmişti sanırım.. başka yerde olabilir, emin değilm..:sn:

manyak!

manyak!

Üye
Hakkatten çok şaşırtıcı . teşekkürler:)

UndeRqRo.uNd

Üye
ne oluyor yav söyleyin ya da resim atın, burda word yok :(

irun

irun

Üye
işte bu oluyo;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Daha önce görmüştüm bunu. İlginç ve açıklanamaz birşey sanırım. :ehe

Exalans

Exalans

Üye
rastlantı değil heralde :sn:

irun

irun

Üye
bence tamamen uydurma, uçuş numarası diye verilen şeyin doğru olduğu nerden belli. zaten diğer bu tür spekilasyonlarda uçuş numaraları hep başka başka verilmiş..
bende bunla ilgili bir kaç örnek bulup ekledim. şaşırtıcı gibi görünsede herşeyin bi açıklaması vardır bence..:spr

-NewYork City 11 harften oluşur
-Afganistan 11 harften oluşur
-Ramsin Yuseb (1993 te ikiz kuleleri tehdit eden teröristin adi) 11 harften oluşur
-George W. Bush 11 harften oluşur
Bunlar tesadüf olabilir evet, peki ya aşağıdakiler?

-New york, Amerika’nın 11. eyaleti
-ikiz kulelere çarpan ilk uçağın uçuş numarası 11 di
-11 numaralı uçuş 92 yolcu taşıyordu 9+2=11
-Uçuş numarası 77 olan ve kuleye çarpan ikinci uçakta 65 yolcu bulunuyordu
6+5=11
-Olay 9 eylülde yani 9/11 de meydana geldi 9+1+1= 11
-911 ayni zamanda Acil Servis numarasıdır 9+1+1=11
-9 Eylül yılın 254. günüdür 2+5+4=11
-9 Eylül’den sonra yılın sonuna 111 gün kalır
-Madrid’deki 3/11/2004 ta meydana gelen terorist saldırısı ikiz kulelere olan saldırılardan 911 gün sonra meydana geldi

peki devamı sizce tesadufmu?
-Bildiğiniz gibi Amerikanın sembolü kartaldır;

Kuranda (9:11) numaralı ayet derki; Arapogullari’ndan biri zalim Kartalı uyandiricak.Zalim kartal öfkesini Allah’ın topraklarından(Arap toprakları) alacak.

İnsanlar çaresizlik içinde olayları izlerken birçok insan Kartal’ın yaptıklarını sevinçle karsilicak.ve en sonunda barış gelmek.(ayet numarasına bakin)

-alıntı-

POWER

POWER

Üye
irun ilginç bilgiler sağol...

researcher

Üye
Kuranda (9:11) numaralı ayet derki; Arapogullari’ndan biri zalim Kartalı uyandiricak.Zalim kartal öfkesini Allah’ın topraklarından(Arap toprakları) alacak.

İnsanlar çaresizlik içinde olayları izlerken birçok insan Kartal’ın yaptıklarını sevinçle karsilicak.ve en sonunda barış gelmek.(ayet numarasına bakin)

**********************************************************************************

ya arkadaslar kuranda bole bi sure yok... bu nostradamusun dortluklerinden biri....

millete kuran diye yazıyolar nooolur....insanlara bole seyler ogretmeyin...

inanmayan baksın...

Exalans

Exalans

Üye

**********************************************************************************

ya arkadaslar kuranda bole bi sure yok... bu nostradamusun dortluklerinden biri....

millete kuran diye yazıyolar nooolur....insanlara bole seyler ogretmeyin...

inanmayan baksın...

ciddimi ya ben zaten sevmem bu arap milletini dillerine de sevmem Kemal Paşa boşuna türkçe ibadet dememiş baksana aklı esen millettimizi kekliyo

irun

irun

Üye
Ben bunları verirken -alıntı- ve (bence) uydurma olduğunu belirterek verdim farkındaysanız.. Böyle spekilasyonlar yapılıyo, buda onlara örnek dedim..

Benim bunlara inandığım yada katıldığım anlamına gelmez bu..

----------------------------------------------------------------------------------

Ama evet Kuran'dan ayet diye verilen kısım da uydurmaymış haklısınız.. O sure ve ayet numaralarının doğru karşılığı şöyle;

Resmi dizilişline göre;

9.sure 11.ayet TEVBE suresi
*Fakat tövbe edip, namazı kılar ve zekâtı verirlerse, artık onlar sizin din kardeşlerinizdir. Bilen bir kavme âyetleri işte böyle ayrı ayrı açıklarız.

11.sure 9. ayet HUD
*Eğer insana tarafımızdan bir rahmet (nimet) tattırır da, sonra bunu ondan çekip alırsak, şüphesiz o ümitsiz ve nankör oluverir.

İniş sırasına göre:

9.sure 11.ayet LEYL suresi
*Cehenneme yuvarlandığı zaman, malı ona fayda vermez

11.sure 9.Ayet DUHA suresi
*Öyleyse sakın yetimi ezme!

Alfabetik sıraya göre;

9.sure 11.ayet A’RAF suresi
*Andolsun, sizi yarattık. Sonra size şekil verdik. Sonra da meleklere, “Âdem için saygı ile eğilin” dedik. İblis’ten başka hepsi saygı ile eğildiler. O, saygı ile eğilenlerden olmadı

11.sure 9. ayet BAKARA suresi
*Bunlar Allah’ı ve mü’minleri aldatmaya çalışırlar. Oysa sadece kendilerini aldatırlar da farkında değillerdir.

-alıntı-

cllgr

cllgr

Üye
word olayına şaşmam israilliler yapmış olabilirler.menfaatleri için, israil devletinin bekası için yapmıyacakları şey yok.zaten gelecek 10-20 hatta daha uzun yılların planlarını yapıp yavaş yavaş uygulamaya koyuyorlar.çıkarları için tel aviv e bile bomba atar bunlarkaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali.irun un yazdıklarına gelince onların bence bir anlamı yok kendi kafalarına göre bişeyler uydurmuşlar.

hasisa

hasisa

Üye
bunu ben vermiştim daha önce

Altun.

Altun.

Üye
ya rakadaşlar uçuş numarası olayı saçmalık zaten biliyrsunuz word de böle acayip acayip semboller wardır. elemanın biri bu sembolleri tuturmuş sonrada normal yazıya çevirip bize yutturyr. bizde o yazı fontunu seçip denilen harferi yazında

aaaa hakkatten dooruymuş diyruz.

artı bu 11 eylül olaylarını abd nin kendisi planladığıda ispatlanmıştır. bununla ilgili bi belgeseli foruma koymuştum ama kimse riayet etmemişti.
neyse her sakallıyı dedemiz sanmayalım. werdiğim video uzun eğer izlerseniz demek istediklerimi anlayacaksınız

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Vay Be Olaya Bak Harbiden Ya...!!!

osezer10

osezer10

Üye
çok Ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...