Çöp kutusu hakkında öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çöp kutusu hakkında öneri
Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür içimde olan sıkıntıyı paylaşmak istiyorum .

Çöpe attığımız konuları, mesajları çöpten almak istiyorum kısacası önerim bu . Yani yanlışlıkla atmış olabiliriz, yanlış konuyu atmış olabiliriz, mesajları atarken işaretleme hatası yapmış olabiliriz . Bu tip şeyler hani olmasa da insanlık hali hepimizin başına gelebilir admin yoksa rezil oluruz üyelere vallahi :D

Çöp kutusu için mod. arkadaşlara sadece konu taşıma yetkisi verilse nasıl olur ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ya yanlışlıkla çöp kutusundan konuyu geri taşırsan nolacak

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya insanlık hali her şey olabilir olursa ortada kalmamak adına öneriyorum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Git gide sitede moderatör diye bişey kalmayacak hepimiz admin olacağız:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet bize modluk yetmiyor..:kop:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bizden sonraki elemanlar bu yetkileri bizim gibi yerinde kullanırlarmı beni rahatsız eden o aslında. Bizde çok yetki var şuanda :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bence iyi olur ya, daha önce başıma gelmişti buna benzer bişi

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Burada konu açacak kadar çok mu yapıyorsun yahu bu hatayı :D
Bir kere olur iki kere olur. Onda da söylersin alırız kutudan :D
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ban yetkisi verildiğinde admin olmadınız da bununla mi olacaksınız yahu güldürmeyin beni :ehe

Hayır yapmıyorum tabiki ama olabiliyor bir kere yapmıştım . Sadece konu taşıma yetkisi yahu :D o bölüme mod olalım demiyorum :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ban yetkisi verildiğinde admin olmadınız da bununla mi olacaksınız yahu güldürmeyin beni :ehe

Hayır yapmıyorum tabiki ama olabiliyor bir kere yapmıştım . Sadece konu taşıma yetkisi yahu :D o bölüme mod olalım demiyorum :D
hadi hadi çaktırmadan adminlik işte..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Enes haklı aslında.Ancak bu benim de 1-2 defa başıma gelmişti Ata halletmişti sağolsun.Bence çok ta gerekli değil.Üst yönetim hemen ilgileniyor.Olsa da olur , olmasa da.Artık çok dikkat ediyorum konu taşırken.Çünkü bir defasında gereksiz bir konuyu Teknoloji Haberleri kategorisine taşımıştım , forumun ortasında duruyordu. :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim de 1-2 defa geldi konuyu açan arkadaşa rica ettim yeniden açtı.çokda geekli değil aslında.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim de 1-2 defa geldi konuyu açan arkadaşa rica ettim yeniden açtı.çokda geekli değil aslında.

:kop:

Yahu adama nasıl diyeyim ben bunu :D Konunu sildim yanlışlıkla tekrardan açsana nasıl derim üyeye adam küfür etse haklı yani :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Robot değiliz ya hacı biz hata yapabiliriz. Bende bi keresinde çöpe taşıyacağım konuyu deneme moderatörleri bölümüne taşıdıydım Ata hallettiydi. Adminlere uzak değiliz hepimiz birbirimizi biliyoruz. İlla acilen hatamı düzeltecem diyosanda telefonları var adamların. Çok yetki var hacı bir moderatörde bu kadar yetki olmaması lazım :D Ataya iş çıkması lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hata yapabiliyoruz arkadaşlar Erol'un dediği gibi robot değiliz aynı konu var diye yanılıp sildim 1-2 konuyu sonra farkedince arkadaşa söyledim yeniden açtı.normal birşey bu neyse bence gerekli değil.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Enesi co admin yapalım hiç bi sorunu kalmaz bence:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Off :angry:

haltie

haltie

Üye
Şikayet butonuyla hallediliyor ama orda inceleme ve düzenleme yapacak bir moderatör varsa ona da yetki verilebilir.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ataya iş çıkması lazım
:kop:
:birak:

Enes yavaş yavaş, inceden inceye yetkileri alıyor işte :D
Yarın da çıkacak ya yanlışlıkla "site hakkında" bölümüne yanlışlıkla konu taşırsam diyecek orada yetki alacak,
ya melodilere konu taşırsam diyecek orada yetki alacak,
ya dosyalara yanlışlıkla konu taşırsam diyecek orada yetki isteyecek,

en sonunda ya toplantı odasına konu taşırsam ne olacak diyecek adminlik rütbesini isteyecek :D
Adam yolunu bulmuş beyler :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bizde onu demeye çalışıyoruz..:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt